REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TRAFIC PARALIZAT dinspre autostradă şi la intrare din Ovidiu, după un GRAV ACCIDENT, cu 3 morţi!

TRAFIC PARALIZAT dinspre autostradă şi la intrare din Ovidiu, după un GRAV ACCIDENT, cu 3 morţi!

Replica API 21 noiembrie 2018 | 00:09 834

Un accident rutier grav a avut loc pe raza localităţii Ovidiu. A fost solicitată intervenţia Descarcerării, pentru salvarea victimelor! Traficul este PARALIZAT, începând cu ora 19.00, atât intrarea din autostradă spre Constanţa, cât şi de pe bulevardul Tomis şi bulevardul Aurel Vlaicu spre DN2, drumul care leagă Constanţa de Ovidiu!

Din câte se pare, SUNT DOUĂ PERSOANE DECEDATE ca urmare a impactului dintre două autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat şi mai multe ambulanţe. Traficul este îngreunat, s-au format cozi pe şosea.

Update:

Una dintre maşini este răsturnată. Sunt trei femei încarcerate într-un autoturism. De asemenea, şi un copil de circa 3 ani se află în maşină.

Update2:

Oamenii legii au confirmat că două persoane au decedat, iar copilul este în stare gravă.

Update3:

Din păcate, a decedat şi copilul.

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Relule sa ma cac in gura ta! Vinde-o pe mata!
3
0
legi exista si sunt relativ severe, aplicarea lor insa este alta poveste. De la agentul care poate fi intimidate si nu are niciun spirjin din partea colegilor sau superiorilor, pana la procuror si judecator care pot constata si dispune dupa cum li se dicteaza politic, asta e sistemul cu care chipurile se lupta unii. Cand veti intelege asta, totul va fi mai simplu, pana atunci sa gasim tapi ispasitori de moment. Ba aia de la drumuri ca n-au pus betoane intre benzi, ba ala de la bar ca l-a lasat sa plece cu masina, etc.
5
0
Ai inteles gresit.Indemnizatia de parlamentar nu e totuna cu cea ptr copil.despre fosilele ramase sa bantuie casa regelui nu se mai pune problema de fertilitate.in rest de acord cu tine dar tine cont ca de siguranta rutiera au nevoie si copiii.Mai ales!
5
1
Doamme Dumnezeule miluieste-ne pe noi pacatosii
2
0
Cat de incapabil mental sa fii sa critici faptul ca maresc parlamentarii indemnizatia pentru copil,foarte bine face !Sa mareasca chiar si alocatiile !Uita-ti-va cat costa un bax de pampersi si lapte praf in ziua de astazi sau imbracaminte pt copil!!! Copii ar trebui sa fie cei mai importanti,de asta a scazut natalitatea!Va freaca grija de legile rutiere care nu vor fi respectate niciodata de toata lumea sau altele,dar nu va uitati cati copii prematuri mor pe zi in Romania!
4
2
Acest jeg merita puscarie pe viata. A distrus o familie ! La PUSCARIE NENOROCITULE !
6
0
Parlamentarii isi vor vota in curand mariri de indemnizatii,rente viagere la ultimele ramasite miscatoare ale regelui si ptr siguranta rutiera a cetatenilor nu se hotarasc sa voteze niste legi clare si severe ptr soferii depistati beti sau mai nou drogati.E prea evidenta intentia de a lasa sa se intample nenorociri.iata,s-a distrus o Familie Traditionala de Romani in accidentul asta! De ce BOR nu recomanda parlamentului adoptarea de legi rutiere in folosul cetatenilor???
5
1
Citeam azi ca undeva in Germania un adolescent ce luase examenul de conducere, l-a pierdut la nici 24 ore dupa ce-l ridicase de la politie. 200 euro amenda, din nou scoala de soferi si 2 puncte adaugate din oficiu pe permis atunci ii va fi returnat conform conditiilor. Asta a fost pedeapsa pentru ca a circulat cu vreo 90 kmh intr-o zona de 60 kmh, detectat cu radarul laser. La noi insa, viata e ieftina.
11
0
Soferi tulceni idioti. Moarte makidonilor si tiganilor. Vand iphone 6.
11
5
Atata timp cat examinatorii din politie care dau permisele pe spaga si nu raspund cu functia si libertatea asemenea carnagii se vor inmulti pe soselele Romaniei .Sa existe si pentru politistul examinator un sistem de evaluare post-acordare permis auto gen rata accidente soferi in primul an de permis-sanctiune graduala politist examinator in functie de procente....
9
0
Dumnezeu Bunul sa aibe grija de sufletele celor decedati cat si de sufletul celui cate a provocat tragedia. Foarte trist ca s-a curmat viata unui copilas nevinovat victima a unor inconstienti care cred ca le-a cumparat masa sosea
6
2
Betivii si drogatii - carnete suspendate definitiv! Cate nenorociri mai vreti ca sa luati masuri drastice?
11
0
Nu tara este de cacat si politicienii jegosi si nenorociti..... plus avocatii care sunt mana in mana cu judecatorii... vezi cazul Huidu...
18
0
E vorba de inca un betiv la volan. Unde sunt legile in tara asta ?? Cata lume sa mai moara ? Tara de cacat !! Numai betivi si drogati la volan. Mor oameni nevinovati cretina tara !!!!!!!!!!!!!
16
3
De accidentul de azi e doar exceptia care confirma regula. Cine stie cate accidente a provocat ea si a scapat basma curata.
3
22
cel putin un sfert din posesorii de asa zise masini de lux ar trebui testati la cap ....cind berbecii nu sunt in stare pe autostrada sa stea doar pe banda lor atunci ce asteptari sa ai pe o strada cu doua sensuri de mers? Iar la astia prinsi bauti la volan anulat permisul fara drept de examen minim 5 ani
20
2
Armele nu ucid oamenii ,oameni ucid oameni
13
3
Nu e vina drumului..e vina idiotilor care care circula pe el De obicei tot cei care nu au nici o vina mor....
15
2
In ultimu timp multe accidente in acest oras vina este a coruptilor din psd care protejeaza infractoru ba chiar ii da drumu din puscarie si se dau permise pe spagi la ct
21
1
Un ml de hd a intrat in hunday electra pe contrasens in femei si copil, toti au decedat. Soferul vinovat a fugit dar l.am prins imediat si la dus la spital pt probe pt ca nu vrea sa sufle in fiola. Asta sa intamplat deci domnul ,,feminist,,nu e din cauza unde femeim
22
1
In Dn este groaznic,Nu face nimeni nimic desi sunt foarte multe Accidente rutiere
12
1
sa nu mai dea permis de conducere la toti prostii
18
2
Foarte multe accidente in zona Celsy!Ce s-ar putea face pentru a reduce numarul accidentelor in zona respectiva?
11
0
Nu as vrea sa zic ca este din cauza unei femei dar......
3
22
Toti injositi sa isi dea cu parerea a cui e vina
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102