REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT RUTIER GRAV! O FEMEIE A MURIT, medicii au încercat în zadar să o resusciteze - VIDEO!

ACCIDENT RUTIER GRAV! O FEMEIE A MURIT, medicii au încercat în zadar să o resusciteze - VIDEO!

Replica API 26 martie 2019 | 12:51 567

Un accident rutier a avut loc luni, 25 martie, la intersecţia Dionisie cel Mic cu Baba Novac, în municipiul Constanţa! S-a încercat resuscitarea în stradă a unei persoane, un pieton (femeie) lovit de o motocicletă. Din păcate, femeia a decedat!

Ce spun oamenii legii:

În data de 25.03.2019, ora 18:45, un bărbat de 31 de ani a condus o motocicletă pe str. Baba Novac, dinspre str. Soveja către bd. Aurel Vlaicu şi, ajungând în dreptul CERONAV, a surprins şi accidentat mortal o femeie, de 70 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, printre autoturismele oprite la semafor, din stânga conducătorului motocicletei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Ceronav trecerea de pietoni este foarte prost asezata ! Imediat cand faci curba de 90 de grade te trezesi peste pieton ! Trecerea de pietoni trebuie mutata mai sus, astfel incat soferul sa poata sa franeze in siguranta !
2
0
@13,35...de ce masina are oglinzi? Sa te asiguri la fiecare manevra pe care o faci, bai baiatu inteligent. Dar tu esti prea prost si nu stii la ce folosesc alea.. Si altii, de mai jos, la fel. Voi sunteti regii soselelor dar muriti ca dobitocii. Mai grav este ca luati si pe altii dupa voi..
1
3
chiar asa? si daca un sofer aflat la semafor deschide usa ca are o problema ce se intampla? o sa zici ca tb sa se asigure? cu descreieratul care face slalom si te trezesti cu el nici nu-l vezi? zici ceva de copaci dar tu ai creierul cat arpagicul degerat. toti care luati apararea acestor CRIMINALI DEZAXATI sunteti complici cu ei.
3
1
Numai descreerati motociclisti drogati ,daca nu te omoara te inebunesc cand trec pe strada cu zgomotul .Cand trec noaptea pornesc toate alarmele de la masinile stationate cand accelereaza, nu respecta nicio regula si cand mor vine masa si plange ce baiat cuminte era si respecta regulile de circulatie,nu mergea cu viteza.
8
2
Este clar ca cei care se dau mari pe motociclete deranjand linistea orasului sunt bolnavi psihic.De ce nu se emite o lege care sa stabileasca volumul max al decibelilor admisi pe soselele din tara si gradul de poluare?
10
3
Degeaba o dati de gard cu motociclistii!!! Au si ei bubele lor in cap dar din pacate pietonii sunt cei mai necivilizati participanti la trafic!!!
7
4
Femeia iesea de la cursuri de la CERONAV. Dorea sa se angajeze pe vase de croaziera !
1
6
vinovata sa plateasca reparatia motorului.
3
5
Cu ce viteza circula DONATORUL DE ORGANE??
14
4
Pt. ion mai jos in comentariu. Este corect sa treaca motocicleta printre masini la semafor deoarece banda de circulatie este prevazuta conform legislatiei rutiere sa o imparti cu o motocicleta. Este in toata Europa legea si gandeste-te ca majoritatea vehiculelor pe doua roti, fluidizeaza traficul. Vezi Franta, Italia, Olanda, Probabil majoritatea celor care comenteaza sunt intr-adevar coborati din copaci. Asta ne este inteligenta. Va faceti de ras. Sa scrii tu in comentariu -daca o omora pe maicata nu mai ziceai nimic?- Esti dator sa oferi educatie, probabil nici nu stii ce inseamna asta.
8
11
am fost acolo baba idioata a sarit printre masinile care asteptau la rosu si motociclistul nu are nici o vina caci el urca dinspre baba novac si avea verde hoarca avea si 69 de ani...era deja cu 5 la viata.
4
10
Ce de frustrati mai jos... Bai cimpanzeilor, nu zice nimeni ca motociclisti sunt nevinovati, dar in acest caz, babaciunea este vinovata.. In alta ordine de idei... Daca am o motocicleta, si vreau sa ma dau cu ea, nu am voie ca exista babuini care nu au bunul simt elementar sau si-au cumparat strada? Mai jos este un nea caisa care pomenea ceva de un baston telescopic... Care a fost faptul care te-a determinat sa il folosesti? A gresit motociclistul? Sau tu, ca de, ai masina si esti mai smecher? Cand va spune omul ca aveti cacat in loc de creier va suparati...conduceti mai atent...
9
13
daca va tine banana, urcati-va pe o motocicleta, cacatilor. Abia pe urma comentati. Adunatura de oi tarshaloase, lua-v-as creierii-n cardan.
6
21
Are dteptate cel cu Motoligofrenii! Panaramele astea nu respecta nici o regula de citculatie! MOTOKAKATI BALTATI! Era sa bububui unul din astia mai demult cu un baston telescopic.Aia ar fi fost:DONATORI de ORGANE
15
6
Poti sa te asiguri de 100 ori, pana te-ai asigurat si de pe sensul opus, motopartarul te ia sub roti. La 160-200 kmh cu cat circula un motopartar, faci distanta dintre doua intersectii in cateva secunde. Batrana n-a avut nicio sansa.
16
9
Chiar nu a fost de vina motociclistul, a sarit biata baba si si-a cautat moartea. I-a stricat ziua omului care conducea corect. Cascati ochii, pietoni
12
13
Ce vorbesti stimabile? un om a murit, atatia altii au murit, cati sa mai moara? Motoligofren e un maimutoi oligofren care se cocoata pe o motoharbuielnita care scoala tot cartierul cu o placere dementa si isi dezlantuie instinctele animalice omorand oameni pe strada. Daca o omora pe maicata nu mai ziceai nimic?
20
12
Ziar REPLICA , In articolele cu judecatoarea de la Curtea de Apel care era cocotata pe un ATV in spatele unui politist cu Dosar penal pt. Violenta in familie , ati cenzurat comentariile ! LIBERTATEA de OPINIE este garantata de Constitutie ! Degeaba au murit oamenii la Revolutie ! La accidentul acesta cu motociclistul ati dat liber la coment-uri ! Rusine REPLICA !
16
6
Cea mai mare problema sunt pietonii indisciplinati. Observ foarte multi multi pensionari care traverseaza prin loc nepermis, ar trebui avertizati de catre politia rutiera. Nu este vina tuturor motociclistilor, cum nu este nici a tuturor soferilor.
27
3
Acum... majoritatea accidentelor in care este implicat un motociclist sunt din vina conducatorilor de autoturisme pt ca nu sunt atenti in trafic.. stau pe telefon sau se scarpina in cur... App, cei care ati lasat comentariile alea mai jos... sunteti niste oi proaste si nu ma mira sa fiti chiar voi exemplul ala de soferi imbecili!!
11
14
Daca traia curva aia de judecatoare il scotea basma curata pe motociclist. Nu fiti tristi, au ramas destui nemernici de judecatori, judecatorese care sa ii faca scapati pe alde criminali si nu numai pe ei!
21
17
Asa este, ambaleaza cacaturile alea pe 2 roti, tobe modificste ilegal, sa urle mai tare... fac slalom printre masini, ei sunt in gasti, unii dintre ei, hell angeles, muistii astia retardati cu ingerii lor cu tot!!!!!!!!!!!!!!!!! Adunaturi de frustrati si macinati de tot felul de complexe de inferioritate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai mult ca sigur ca o sa scape... ca Huidu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
48
12
Mai jos sunt doi babuini, care deabia sau dat jos din copac si comenteaza... Comentariile ar trebui sa fie pertinente... Nu la vrajeala... Daca aveti chef de mancat cacat... Pofta buna... Care este vina motociclistului aici??? Ca a iesit pe strada si o femeie nebuna ia sarit in fata? Daca va credeti regi pe strada, stati in casa... Altfel va canta popa..
16
42
Stimate domn care astepti punga rosie in saptamana alegerilor ... ce intelegi cumneata prin motoligofren? De ce arunci cu cacat in necunostinta de cauza si categorisesti o gramada de oameni in functie de ceea ce fac doar cativa?
16
31
E corect ca motociclistii sa circule printre masinile oprite la semafor?
56
8
DA CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC CU MOTOLIGOFRENII ASTIA?? CUM A DAT CALDURA AU INCEPUT SA PARAIE PRIN TOT ORASUL. O FI TRECUT FEMEIA PRINTRE MASINI DAR DESCREIERATII ASTIA CRIMINALI NU ASTEAPTA LA SEMAFOR FAC SLALOM PRINTRE MASINI!!!
57
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218