REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACCIDENT RUTIER GRAV: o maşină s-a RUPT în două, o persoană este în COMĂ!

ACCIDENT RUTIER GRAV: o maşină s-a RUPT în două, o persoană este în COMĂ!

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:22 697

sursa foto: Facebook/ INFO TRAFIC jud. CONSTANTA

Un teribil accident rutier a avut loc în județul Constanța, pe șoseaua Mangaliei, sâmbătă seara, 13 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, unde un autoturism s-a izbit violent de un stâlp de beton. La fața locului s-au deplasat un echipaj Saj B2, dar și un SMURD, o persoană fiind grav rănită în urma incidentului. Aceasta a fost transportată la spital, însă, potrivit medicilor, victima se află în comă. Polițiștii rutieri vor declanșa cercetările pentru a stabili modul producerii accidentului.

Uite cum arată autoturismul izbit de stâlp!

Ce spun oamenii legii:

La data de 13 aprilie a.c., ora 23.10, un bărbat în vârstă de 38 ani a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Hatman Luca Arbore și, ajungând în zona imobilului cu nr. 134, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care se afla singur în autoturism, care se află în comă.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate mai sunt si alti ca tine oameni care se cred deosebiti pt.ca au o masina buna.Ba boule cu 50000de euro iti poti cumpara o masina tare dar nu sunt suficienti nici 100000 de euro sa le scoti unora din cap fumurile astea de smecher prost.Si ce sa vezi stalpi nu se feresc din fata smecherilor si nici trenurile nu le dau prioritate.
0
0
Du-te mai dobitocule in ma-ta si ia-i cu tine si pe prostii care se infasoara dupa stalpi cu cotetele astea!
1
8
e bine ca exista replica ..altfel unde refulati toti analfabetii astia..fututi si frustrati la munca ,virgini sau satui de laba ..unde mai puteati sa va dati o parere..caci in viata reala nu contati...auzi la idiotul ala "masina luata de la groapa de gunoi" masina aia era clasica idiotule si costa destul..si sigur nu ai bani de ea tu care mergi cu autobuzul si ai "boala pe benve"
8
2
Mai inima blanda nui mai cauta scuze prostului cine circula cu viteza in oras e adevarat ca mai sunt si alti care fac la fel dar o fac pe pielea lor si a eventualelor victime care"i-au sarit in fata masini "GHINION.Daca este :ploaie,polei,zapada sau alte evenimente de astea 50 la ora este o viteza f.mare in localitate ma ptofesionistule.
3
0
Sa ai parte si tu de aceleasi"complimente"
0
1
Domnule, n-a spus nimeni ca nu a mers cu 80km ora in oras insa conteaza cand, unde si cum o faci!!!
3
0
Oare de ce trebuie sa fim atat de rai? Ala care n-a mers niciodata cu 70, 80 km ora in localitate sa arunce primul piatra.. Suntem atat de ...priceputi.. sa judecam. Un popor minunat, suntem!
1
4
Dar stalpul??? Stalpul a patit ceva? Sper ca este bine!!! Despre soarta smardoiului aflat in coma la spital pur si simplu nu ne intereseaza, soselele sunt mai sigura fara el...
13
3
Un rupt in cur cu beneveu luat de la groapa de gunoi din jermania
6
4
Lasati-ma sa ghicesc! BMW???? Se dovedeste, din pacate, ca aceasta marca de masina a devenit apanajul cocalarilor, retarzilor si putzoilor fara minte! Pana una alta ne bucuram ca strazile sunt mai sigure fara acest cretin!
11
3
Ma bucur pentru el ! Strazile din Constanta sunt acum putin mai sigure !
13
5
Soferul se pare ca a uitat ca o masina de acum 25 de ani nu poate face aceleasi manevre lafel ca una din zilele noastre.
11
0
Daca nu esti sofer taci.Cum adica se putea intampla din multe cauze?adica asta avea sub 50 la ora si a facut msina covrig.Eu cred ca semnatura medicului neurolog devine tot mai inportanta pentru obtinerea permisului.Prea multi betivi,drogati,vitezomani si teribilisti sunt soferi.
18
2
la cum arata masina sigur nu avea viteza .hehe
8
0
Cretini sunteti voi, scursuri ordinare ce sunteti!!! Munciti pe undeva, jigodiilor, platiti taxe la bugetul de stat, sau stati din banii de la parinti ori din droguri sau de la prostituatele pe care le exploatati?????
25
10
Dupa ora 21 se schimba tura in constanta. Ies soferii si intra pilotii.
17
0
Acum e ok stalpul, da. Au pus altul, toate bune. Salut!
17
0
Sper ca stalpul e ok.
27
2
poate ai vrut sa zici popor de cretini care se urca beti la volan ce cauta omul aia gaseste
15
22
Pacat de masina
14
4
Era la concurs,bolidul de doar 120horsi era echipat standard ca si 90% din autoturismele de pe strazile patriei cu avelope tip "slick"
9
4
Un om este in coma. Chiar va satisface, va simtiti mai bine afland acest lucru de aveti astfel de comentarii imbecile. Puteau fi nenumarate cauze care sa genereze un accident. Poate nu era drogat, baut sau vinovat de ceva. Ati fost acolo de comentati? Popor cretin satisfacut numai cand cineva pateste ceva negativ.
13
46
Excelent, de data asta doar dementul vinovat a patit-o. La mai multi !
19
5
nu masina este de vina ca are tractiune pe spate si se numeste bmw sau cum s-o mai numi ci dobitocul de sofer care nu stie cum sa conduca si daca avea tractiune pe fata tot la fel se intampla atat timp cat boul de la volan nu stie sa aprecieze pericolele si apasa pedala de aceleratie in nestire
14
8
Asta e BMW anti-prost, cum te simte cum te f..te. E de pe vremea cand cocalarii nu stiau de BMW, pacat ca acum au aparut sistemele electronice de stabilitate.
22
4
saptamana neagra pentru stalpii din constanta
24
3
cred ca este vreun cocalar din palas.
18
6
lm daca esti ruda cu lc tot de la replica e clar. sambata,23.30, e in 13 aprilie. 14 e azi,duminica
13
3
Nu e zi in care sa nu fie un eveniment de genu, te poate omora un cretin ca astia.
28
0
Tanar teribilist , poate si ceva substante interzise , poate si ceva alcool ! Bine ca nu a lovit pe altcineva nevinovat, de obicei asa se intampla !
23
5
Loveste din nou.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367