REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident rutier GRAV pe Autostrada Soarelui: s-a răsturnat un TIR care venea spre Constanţa! ŞOFERUL ESTE BĂUT!

Accident rutier GRAV pe Autostrada Soarelui: s-a răsturnat un TIR care venea spre Constanţa! ŞOFERUL ESTE BĂUT!

Replica API 15 martie 2018 | 00:26 363

Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui! Un TIR s-a răsturnat la kilometrul 92, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa!

Autotrenul s-a răsturnat, miercuri, peste despărţioarele de sens, blocând o bandă de circulaţie spre Constanţa, respectiv una spre Bucureşti.

Din fericire, nu sunt victime. La faţa locului au intervenit poliţiştii, ambulanţele, cât şi o echipă de la Regionala de Drumuri, care balizează locul. TIR-ul este poziţionat pe axul median. Din primele verificări, a rezultat că şoferul de TIR consumase băuturi alcoolice!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interzicerea pe viata sa conduca orice mijloc auto a celor prinsi sub influenta bauturilor alcoolice. Oameni buni haide sa constientizam o data pentru totdeuna - ai consumat alcool nu urci la volan - ai ceva cu viata ta ok, dar lasane pe noi ceilalti sa traim. In acest sens legea ar trebui modificata astfel incat acestor inconstienti sa li se aplice pedepse grele si imediat. A omorat sa plateasca cu libertatea, nu cum se intampla acum - ia viata unui nevinovat, se judeca ani si ani pt. ca intr-un tarziu sa primeasca o pedeapsa modica sau cu suspendare. Nu este corect asa fata.
10
2
Ce alcoolemie avea soferul ? Ce marfa transporta ?
7
0
Patroni de vina
3
1
Domnilor pulitisti, sunteti mult prea ingaduitori cu cei bauti la volan!
6
4
Daca tot ati ajuns la locul faptei sa faceti poze spuneti ce sunt pe jos? Marfa din tir,ce marfa,mancarea din lada soferului? Simulari de jurnalisti ce sunt la replica!
6
1
cum nu avem decat o singura viata de acord cu suspendare pe viata a dreptului de a conduce a celor prinsi cu alcoolemie peste limita legala. cer scuze anticipat inconstientilor care se urca beti la volan
11
2
Problema nu e ca mor betivii , ci ca te omoara pe tine nevinovat si nenoroceste familiile ! Trebuiesc anulate permisele fara discutie !
25
2
Mai taci dreacu
6
21
Anularea pe viata a permisului de conducere este singura solutie ca idiotii sa nu se mai urce la volan bauti.Daca vor sinucidere exista sfoara si sapun,si este destul de ieftin.
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367