REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident rutier GRAV pe DN39, în zona Neptun: O TÂNĂRĂ A MURIT! VIDEO

Accident rutier GRAV pe DN39, în zona Neptun: O TÂNĂRĂ A MURIT! VIDEO

Replica API 13 iulie 2019 | 00:30 1173

Un accident rutier a avut loc vineri, 12 iulie a.c., pe DN39, în zona stațiunii Neptun, mai exact în zona stației peco Petrom. Conform primelor informatii, în urma accidentului patru persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță dar și elicopterul SMURD pentru a le acorda îngrijiri medicale victimelor. Una dintre ele, o femeie, a fost transportată la spital cu elicopterul, în comă! Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate modul producerii nefericitului incident.

Din păcate, femeia internată în comă la spital, a decedat după câteva ore! O altă femeie a suferit un traumatism toraco-abdominal și traumatism membru inferior, în timp ce a treia victimă, un bărbat, a fost internat cu fractură de claviculă. O a patra victimă a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial.

Ce spun oamenii legii: cum s-a petrecut accidentul

Vineri, 12 iulie, în jurul orei 18.50, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la kilometru 37 + 700 m, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, care a oprit pe a doua bandă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din sens opus pe a doua bandă.

După producerea impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un scuar din beton de la intrarea în benzinărie.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a soferiței de 25 de ani, care a decedat, precum și vătămarea de ușoară a primului conducător auto, a celui de-al treilea conducător auto și a unei femei de 43 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da' cine nu o lasa sa se odihneasca in pace. acolo o sa stea pe veci sa nu mai nenoroceasca si alti oameni ! a crapat de idioata ce era !
3
4
Daca soferul pastra distanta si avea viteza legala adica daca circula asa cum scrie la carte nu se intampla nimic.Asa ca nu o acuzati doar pe femeie pentru ca stie toata lumea,principala cauza a accidentelor din Romania este viteza.
6
4
cel mai corect comentariu !
4
2
ba taranilor ba cocalaros,aveti pasaj pe sub pod in ambele directii.Daca nu stiti sa conduceti,mergeti la sapa ca omoriti oameni ba!Numaiintoarceti pe linie continua.Gaborii dau carnete pe spaga la toti analfabetii!
11
2
Din atoate comentariile de mai jos linia continua este de vina !
1
2
Acelasi lucru se va intampla vara asta si la peco de la iesirea din Mangalia spre 2 Mai. Linid dubla continuua si multi care fac stanga acolo ca sa-si bea cafeaua inclusiv rutiera, dimineata.
6
2
Cum sa te gandesti la respectarea regulilor si linii duble cand un om a murit? Ce ar fi doar sa nu mai fim comentatori si sa lasam fata sa se odihneasca in pace! Nu e nimeni in masura sa judece. Daca se respecta viteza si distanta nu se intampla chiar asa! Oamenii vad doar o parte, ceea ce le convine.
9
11
Un om a murit si voi comentati? Asa oameni? Nu imi spune tu mie ca n-ai intors in viata ta pe linie dubla continua. Vina este impartita, daca soferul din spate pastra distanta nu se mai intampla asta. Asa sunt oamenii, ipocriti!!! Femeia a murit si voi comentati. Vai de capul vostru! Oameni de cacat!!!
13
11
Nu mai respectam linii continue, nu mai respectam semafoare, benzi de obligatoriu stanga, giratorii, semnalizari, nimic. Nici n-avem de ce, cine sa ne mai oblige ? Asta-i libertate..
26
6
Asa este cand nu intelegem sa respectam legile, lipsa de bun simt da de unde dracu atat bun simt, jungla asta este, de ce trebuia ea sa faca la stanga peste linia dubla continuua, a bagat atatia oameni in spital pentru ca ea este o jmechera si nu respecta nimic.
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367