REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier în apropiere de City Park Mall: soţia şoferului vinovat a făcut iureş!

Accident rutier în apropiere de City Park Mall: soţia şoferului vinovat a făcut iureş!

Replica API 13 august 2014 | 00:00 439

Şi ambulanţa sosită la faţa locului a luat foc

Şi ambulanţa sosită la faţa locului a luat foc

Dimineaţa de marţi, 12 august, a început într-un mod neplăcut pentru angajaţii unei firme de pază, dar şi pentru o familie din Constanţa, toţi fiind implicaţi într-un accident rutier. Însă, cum ceasul rău nu vine niciodată singur, şi ambulanţa sosită la faţa locului a avut probleme, luând foc.

Chiar dacă poliţiştii rutieri au stabilit că şoferul autoturismului marca Opel se face vinovat de producerea evenimentului, tot soţia acestuia s-a arătat nemulţumită, menţionând că maşina firmei de pază este de vină, iar şoferul acesteia nu era atent pentru că era cu ochii după... fete. "Noi ieşisem de pe aleea de acces în piaţă şi ne-am oprit că treceau pietoni, e trecere aici. Cei din maşina asta nu au fost atenţi, cred că se uitau după maşina aia cu şcoala de şoferi, era o fată la volan, nu ştiu. Cert este că au coborât şi şi-au cerut scuze. Soţul meu e la spital, are şi tensiune mare", a declarat, pentru "Replica", soţia şoferului din Opel. Însă, potrivit poliţiştilor rutieri, lucrurile s-au petrecut cu totul altfel. Mai exact, în data de 12.08.2014, în jurul orelor 9.20, Vasile Iftimi Sfarc, de 57 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe aleea de acces în Piaţa Tomis III, iar la intersecţie cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nu s-a asigurat îndeajuns la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism al firmei de pază Save & Self Security, condus regulamentar de Darius Laurian Nacu, de 22 ani, din Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, dinspre strada Soveja către bulevardul Tomis. În urma accidentului rutier au rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului din primul autoturism şi a lui Sergian Sapuat, de 28 ani, din Constanţa, pasager în cel de-al doilea autoturism. Însă, şi ambulanţa sosită la faţa locului a întâmpinat probleme, şoferul observând că iese fum de sub scaunul din faţă. Din câte se pare, a fost vorba de un scurtcircuit electric. Până la sosirea pompierilor, incendiul fusese lichidat, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218