REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accident rutier în Constanța: un motociclist a fost rănit

Accident rutier în Constanța: un motociclist a fost rănit

Replica API 9 aprilie 2019 | 21:52 212

Un accident rutier a avut loc, marți 9 aprilie a.c., în jurul orei 19:15 în municipiul Constanța. Un bărbat de 30 de ani a condus o motocicletă pe strada Soveja, pe banda numărul 3, dinspre bulevardul Al. Lăpușneanu către aleea Zmeurei și ajungând la intersecția cu bulevardulTomis din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată în două autoturisme care erau oprite la semafor, pe sensul opus pe banda de lângă axul drumului rezultând vătămarea corporală ușoară a motociclistului. La fața locului s-a deplasat un echipaj Saj B2 iar polițiștii rutieri vor declanșa cercetările pentru a stabili modul în care s-a petrecut nefericitul incident.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In afara de motociclistii rockeri cu motoare clasice , pe care eu ai admir si respect pentru ca au bun simt in trafic si circula corect ....restul sunt vitezomani , poluatori fonic , circari , si spre final donatori de organe ! Biciciclistii sunt alta bataie de cap ...majoritatea nu au permis, deci nu au nici o treaba cu regulile de circulatie ...Kamikaze !
2
0
Motociclistii nu sunt usi de biserica, asta-i clar! Dar sa generalizezi si sa spui ce au spus unii pe aici denota o grava lipsa de cultura si bun simt! Nu-i de mirare ca murim ca prostii pe soselele patriei!
0
2
Sezonul la donatorii de organe
2
1
a rupt motoreta boul, a luat carnetul pe dovlecei cred
3
1
Mai jos sunt cateva comentarii rautacioase la adresa motociclistilor di biciclistilor, chiar abjecte... Facute de niste bulangi care se cred regii soselelor, datorita faptului ca au si ei masina.. Mintea lor ingusta nu intelege ca toti sunt participanti la trafic... Era unul mai jos care spunea.. Moarte motociclistilor si biciclistilor... Sa moara mata si cu tot neamul ei... Daca esti dobitoc si nu stii sa mergi pe strada, stai in copac, nu te mai da jos din el.. Ca esti tu babuin si nu vezi in stanga sau in dreapta, nu te rezolva decat ala care iti da ochelarii.. Rautatea sufleteasca...
3
4
Frumoasa comentarii jos palaria numai oameni intelectuali . Diferenta dintre internet si creierul vostru este... net nelimitat vs creier limitat. Asta pt cei care nu inghit motociclistii si biciclistii pt Sorin . O seara frumoasa .
6
4
Motociclisti si biciclisti , numai saracii de oameni. Auzi da zeci de mii de lei pe ele dar nu au bani de o tigare sau o bere !!
6
5
motociclisti atenti si respectuosi? delirezi? niste descreierati care trebuie interzisi in trafic ca sunt pericol public! bine ca nu a accidentat pe cineva dar e doar chestiune de timp! nu au ce cauta in trafic sa se duca pe circuite amenajate pt ei la marginea orasului pe camp si sa se ciocneasca intre ei !!
9
3
Mananci cacat, javra ce esti. AI CITIT ARTICOLUL SA VEZI CINE ESTE DE VINA??? Ca tot te dai atata de inteligent si zen... doar cei care tin cu Steaua au circumvolutiunile netede??? De cei care tin cu celelate echipe nu zici nimic? Esti praf! Ascunde-te! Consumi netul aiurea!!!
16
6
Ce poti sa le raspunzi celor de mai jos? Ce ii poti spune unuia care sparge seminte si striga Hai FCSB! Cum poti sa i explici ca a fi motociclist este ceva frumos atunci cand esti atent si respectuos in trafic.... Offf....votanti PSD ....lasati naiba Antena 3 si deschideti va mintea....macar fiti mai toleranti cu ceilalti care nu sunt ca voi, perfecti.
9
19
zici motociclist si tragi apa
13
10
Furuvan gura de motociclistii.pulii
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102