REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A intrat cu mașina în pom după ce a LOVIT un PIETON în stația de microbuz!

A intrat cu mașina în pom după ce a LOVIT un PIETON în stația de microbuz!

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:22 589

Un accident rutier a avut loc în dimineața de marți, 23 aprilie, pe DN3, dinspre Valu lui Traian către Constanța, în zona Crețoiu. Potrivit primelor informații, un șofer a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu mașina într-un copac, dar nu înainte de a lovi un pieton care se afla în stația de microbuz.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 07.40, un bărbat de 27 ani a condus un autoturism pe DN 3, pe banda numărul 1, dinspre Valu lui Traian către Constanța și, ajungând la intersecția cu strada Crețoiu, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, a părăsit partea carosabilă unde a surprins și accidentat un bărbat de 53 ani care se afla in statia de microbuz, după care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 53 ani care se afla in stație. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cocalar ok, bmw ok , dar samai fi si prost si sa o iei prin balarii ghinion ca nimerit una mai tare altfel facea bmw ul cositoare
1
0
Avand in vedere ca in ciuda atator accidente nu prea sunt morti in masina soferi astia de B.M.W.ii fac reclama gratis acestei marci bavareze.
0
0
Nici 2% din cei care le conduc nu si le permit de noi. In Romania, BMW egal masina de cocalar obosit.
7
4
de la sate, in carute coloraaate, in care trec tigani si canta " pe la spaaateee "
6
3
nu avea si gluga pe cap?
11
2
ce mie scarba de saptaman inaintea sarbatoriilor toata lumea se grabeste ,dimineata pe ceata intre valu si cta se mergea bara in bara pe banda 2 si pe prima treceau cu peste 120 km se grabesc ca se strica mielu sa va putrezeasa ouale cand ciocaniti oameni barbari ,pupatori de moaste si alcoolici
7
6
Haoleu mincatiasi...bemeveul meu
11
3
Evident BMW!!!! Si evident un cocalar prost!
17
4
BMW- masina celor cu ceafa groasa!
15
3
Intre Constanta si Valu ar tebui desfiintata linia continua sau marcajul dublu longitudinal,nu prea mai respecta nimeni acest lucru!Se termina parapetii,intoarce ghertoiul care a ratat iesirea pe autostrada!Ajungi mai departe la dezmembrari auto,lunia continua e optionala,la restaurantul din padurice ce sa mai zici,iese si intoarce fiecare dupa cum il taie capul!Politia cand iese pe traseu,sta la iesire din Valu sau pitita dupa gardul de la reprezentanta Dacia-Renault!Montati camere de luat vederi!
9
3
Bmw urile sunt masini bune..pacat ca le conduc toti cocalarii!
22
2
Al cretin BMW astia le dau masinile dupa testul psihologic
9
2
Care comentati aiurea pe aici sa va iau familiile in salam , accidente se pot intampla in orice moment, va doresc sa vi se intampla si voua ca sa vedeti cum este.
4
15
... A ajuns si la Valu ?
5
2
Alt taran oparit la volanul unui cazan, luat permisul cu burduful de branza si ii da "pa sosea la oras"
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218