REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accident rutier în Eforie: TURIST din Buzău, lovit de maşină! A MURIT!

Accident rutier în Eforie: TURIST din Buzău, lovit de maşină! A MURIT!

Replica API 26 august 2019 | 00:43 696

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, 24 august, pe DN 39, între Eforie Nord şi Eforie Sud. Un pieton a fost lovit de un autoturism.

De precizat că DN 39, între nord şi sud, se circulă bară la bară.

Cum s-a petrecut accidentul: Un autoturism care se deplasa pe banda nr. 2, către Eforie Sud, a acroșat un pieton care ar fi traversat neregulamentar, din partea dreaptă a conducătorului auto. Pietonul se află în stare gravă. Au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul a decedat! Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, din judeţul Buzău.

Conducătorul auto este din Mangalia, are 53 de ani. Până la acest moment, identitatea pietonului nu a fost stabilită, precizează oamenii legii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste vaci, dai dracului !
0
0
Ba tarnilor din buzau,stati dreq pe cimp,la cules ceapa.Ce cautati la mare?V-a dat bani pesedeaua din banii nostri?
0
1
Ar trebui sa-ti puna cineva tie gard la internet. Pana n-o patesti si tu, accidentat mental. Numai peste amatory de garduri, ziduri, puscarii si alte ingradeli dai. Asta n-a murit bah de ingradeala. Asta a murit de prost si neatent ce era. Sa-l odihneasca Dumnezeu si sa-i pazeasca pasii prin Rai, sa nu dea-n gropi si p-acolo.
1
0
Ce mai poti sa spui despre un imbecil care a trecut strada pe unde l-a taiat capul?
1
1
selectia naturala e cand mai ai utilitate in reproducere.
1
1
Cine nu casca ochii beleste...selectie naturala se numeste
4
1
Apreciez comentariul lui Nelu ca fiind unul foarte realist.
0
0
Nu a fost vreodata un primar capabil sa puna gard pe partea ghiolului in asa fel incat sa taie orice aventura din asta sinucigasa. Cu atat mai mult oameni incapabili sa gandeasca ca e sinucidere curata sa traversezi DN ul pe toata lungimea tronsonului. Despre morti, numai de bine.
4
1
Intr-o parte plaja si in cealalta...nimic. De ce ai traversa aiurea? Poate si-a cautat moartea. In zona aia trebuie sa fii nebun sa incerci sa traversezi. Te spulbera, nu de alta!
4
0
Trotuarele sunt pentru pietoni,traversarile se fac in locuri special marcate si chiar si acolo dupa ce te asiguri in pana mea ca masina nu este chiar langa buzunarul tau si are timp sa franeze chiar la viteza redusa. Interesant este ca multi pietoni tembeli au si carnet de sofer,conduc si ei si tot umbla ca naucii,stiind cam cum e sa-ti apara brusc cineva in fata.Sau probabil ca si ca soferi sunt tot vai de curul lor.
10
0
Identitatea pietonului nu fost stabilita? Atunci de unde stiti ca era din Buzau si avea 70 de ani?
14
1
Next please
4
0
Trec ca oile
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102