REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier în lanț din cauza unei șoferițe: o mașină a ajuns pe contrasens!

Accident rutier în lanț din cauza unei șoferițe: o mașină a ajuns pe contrasens!

Replica API 21 ianuarie 2020 | 15:24 224

O femeie, de 53 de ani, a condus un autoturism pe strada Constantin Brâncuși, dinspre strada Steagului către Baba Novac, iar, la intersecție cu aceasta, nu ar fi respectat semnificația indicatorului "Oprire", a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 36 de ani. Al doilea autovehicul circula pe strada Baba Novac, dinspre Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu.

În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat către stânga pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, care se afla oprit în coloană la semafor.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto. Polițiștii rutieri au declanșat cerctările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu bagati toate femeile in aceeasi oala!Sunt si soferite mult mai atente decat barbatii.De regula cele cu bsni si fumuri de mari doamne provoaca accidente.
4
1
ba da ajunge, toate babuinele care au permis luat pe mu ie sau pe banii lui tacsu si ma-sa se urca la volan si conduc in numele egalitatii intre sexe. Chiar azi pe lapusneanu o dobitoaca oprita in coloana a tras de volan fara sa se asigure. Vita se plictisise si o taiase intoarcerea pe linie continua. Asa ca am asteptat-o astia din sensul opus pe ambele benzi, sa se labarteze vita, care bineinteles s-a proprit in 45 grade cu botul in banda 1 care era ocupata de masini parcate. Asa ca da-i in marsarier. Nu zic cu ce talent a executat manevra. Merita sa te dai jos sa-i crapi capul ?
9
2
ba e de groaza cu nesi astea.fetelor,omoriti oameni,hu mai fitinesi.pe strada lavolan nu este la fel ca la serviciu sau acasa,bizoanelor nesi!
2
3
Pericol public.Foarte multe accidente cu femei la volan.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218