REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

ACCIDENT RUTIER ÎN LANŢ PE AUTOSTRADA A2! A intervenit elicopterul SMURD: 4 răniţi, între care şi un copil

ACCIDENT RUTIER ÎN LANŢ PE AUTOSTRADA A2! A intervenit elicopterul SMURD: 4 răniţi, între care şi un copil

Replica API 23 iulie 2019 | 00:12 950

Un accident rutier a avut loc luni, 22 iulie, pe A2, la km 206, pe sensul de mers către Constanța. Potrivit primelor informații, patru persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Cei care au sunat la 112 au precizat că au fost implicate 6 autovehicule.

”În urma unui apel primit la 112, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență apărute în urma unui accident rutier. Forțe alocate: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare grea, 2 Smurd B și un Smurd C”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Update: Persoana rămasă încarcerată a fost extrasă. Este conștientă!

Update 2: La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD.

Update 3: Se pare că accidentul a avut loc din cauza nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers.

Update 4: Patru persoane au fost transportate la spital, dintre care 1 copil.

Starea victimelor:

-minoră în vârstă de 10 ani: fractură femur deschisă;

-bărbat: contuzie toracică;

-femeie: traumatism cranio-cerebral, contuzie lombară;

-femeie: fractură deschisă membru inferior.

Trafic întrerupt pe Autostrada A2, pe sensul spre litoral

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă, luni dimineață, 22 iulie a.c., pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 206, în zona localităţii Valu lui Traian, judeţul Constanţa, din cauza unui accident. În urma impactului dintre șase autovehicule, patru persoane au fost rănite.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 206 al Autostrăzii A2, pe sensul către litoral, în zona localităţii Valu lui Traian, judeţul Constanţa, unde circulaţia a fost oprită anterior din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule. Coliziunea s-a soldat cu rănirea a patru persoane.

În zona producerii accidentului s-au format coloane de autovehicule pe aproximativ 5 kilometri, poliţiştii rămânând la faţa locului pentru fluidizarea traficului.

L.C., F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare bemeweul ala are itp facut pe bune?
1
0
Golania de pe soselele din RROMania
0
1
pt ca sinucigasii care se cred zmei cu Matiz merg doar pe banda a II-a... si prin oras numai in curul tau stau, sa-i vezi ce nervi si manevre bruste pe ei, caca-m-as pe Matiz-ul lor!!!
9
4
sezonul trecut au fost 38 de morti, hai ca puteti mai mult.
3
0
stati acasa!!autostrada e un loc periculos pentru voi...
3
1
nimic nu se ...pierde , nimic nu se ..castiga , ci totul se transforma in ...fiare!
1
1
Sugeti pula, km 206 nu este la valu Traian. E la Valea dacilor. Jurnalisti de 2 lei. Verificati ce scrieti.
1
2
Ce plm cauta gunoiu ala pe autostrada mortii lor de saracii
5
6
obligatoriu un bemeveu de acum 20 de ani
19
1
E corect ce spui dar daca ii injuri nu rezolvi nimic din contra ii intarati. Zi-le asa bai baieiti si fete puteti sa incalcati regulile de circulatie dar cel mai probabil veti muri sau veti fi mutilati pe viata. O faceti pe barba voastra! Altfel nu or sa creada ca e concurs de orgolii si se pun contra ca magarii!
4
1
Exact cum a spus ' fan' lipsa anticipare , intuitie ,si as mai adauga eu TELEFONUL ! Telefonul folosit la volan te face mai vulnerabil decat unul care conduce baut !
15
0
aveti putintica rabdare pana se cupleaza madame giju la a2 sa vedeti atunci caramboluri,filmele americane vor fi nimic
5
1
ba prostacilor!ba taranoilor di Mh,Il If,B,Gj,Dj,Tl,etc.Regulile de circulatie sint facute sa va apere de accidente pe voi si pe cei din jue,nu sa fie incalcate de smecheri de tara,ca voi,analfabeti.Stati dreq la prasila,unde va este locul,Nu aveti ce cauta pe litoral,tirtanilor!
5
0
Traficul nu a fost reluat nici acu, ora 11.12
3
0
Acestea sunt urmarile nepastrarii distantei intre masini si a lipsei de anticipare-intuire a situatiilor din trafic! A fi sofer in adevaratul sens al cuvantului nu este la indemana oricui!
23
0
cand sunt atat de multi cocalari la volan , asa se intampla . multi , foarte multi merg pe banda 2 , doar de dragul de a deranja pe altii in trafic . si alti cretini care vin tare si dau flashuri....sambata era prapad la Fetesti , oprea rutiera tot . sa fi vazut ce vaicareli
25
0
Probabil esti retardat de pui astfel de intrebari....
8
3
Cum vine vara cum se umple autostrada de prosti. Si nu numai autostrada, azi dimineata si in Mamaia 2 accidente, ca sa inceapa bine saptamana de luni .
10
1
ce treaba ai cu buburuzele?
12
2
acum cateva zile.toti momarlanii romanesti cu permis conduc ca si cum isi doresc moartea.boii cu mumere de B,PH,IF, iubesc viteza
21
0
ce cauta buburuza pe autostrada ?
7
19

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369