REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident rutier în Lazu: un vârstnic a intrat cu MAȘINA în COPAC!

Accident rutier în Lazu: un vârstnic a intrat cu MAȘINA în COPAC!

Replica API 20 ianuarie 2020 | 11:29 408

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 20 ianuarie, în localitatea Lazu, la ieșire spre Constanța, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, un autovehicul a fost implicat, două persoane fiind rănite.

Update: Au fost preluate 2 victime conștiente, cooperante, una de echipajul SMURD B si una de echipajul SAJ. Acestea vor fi transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Update 2: Cum s-a petrecut accidentul

Un bărbat, de 74 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Lazu către Constanța, iar la un moment dat, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă către dreapta și intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerei - dreapta, o femeie de 68 de ani.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai cretinilior.... Astia atotstiutori care isi dau cu parerea despre persoanele in varsta: luni, 20.01 la Cernavoda a fost prins un ordinar de 24 de ani, drogat si beat mort. Gasiti stirea tot in mizeria asta de ziar. Cu astia ce trebuie facut?
3
1
la varsta asta daca te omoara nici nu rasunde penal. E o greseala legislativa, soferia este o meserie, la o anumita varsta..gata, pensie!
3
2
Eu eram am dat la peste putintel azi si am zis sa dau si la copac, abea dupa am.aflat cai zice copca csf ncsf fortza techergheol
1
1
de parca voi nu o sa ajungeti batrani ?! sunteti acum batuti in cap da peste 30-40-50 ani
6
1
Daca este varstnic nu a avut viteza mare. Probabil a scapat numai cu daune materiale.
3
0
adevarat este ca dupa o anumita varsta trebuie sa renunti la condusul masinii si nu numai dar cele mai multe si tragice accidente sun facute de tineri.Asta apropa de comentariile lui Asa este si TheSkinOfTheDick
4
1
Stiti de ce bunicii vostri conduc masini? Pentru ca voi, nepotii si chiar copiii ati uitat sa-i ajutati sa ajunga la medic, sa isi cumpere cate ceva....
9
4
Harcele dracu ii cauta moartea pe acasa.bine ca nu a omorat pe nimeni nevinovat. Era infipt in pamant pana la jumate si intors cretinu dracu
8
8
Ai dreptate, aia incepatorii sunt ei naivi, pana nu omoara pe cineva nu se lasa, vezi botoxatele ce-si fac selfie, sau jmecherii ce transmit live cum omeara pe altii.Ce sa mai spun de astia tineri ce nu pot sta 10 secunde cu ochii in trafic, trebuie sa verifice cine a dat like sau dislike in virtual, asa ca mutativa toti acolo.
6
0
Esti mai prost decat pari si analfabet pe deasupra!!!
5
5
Cei trecuti de 70 se comporta in trafic mai rau decat un incepator cu 1 sapt. de condus ! Sunt extrem de periculosi si imprevizibili..
8
10
Astia trebuiesc opriti de garda si rupte permisele de conducere ! Sunt bombe pe roti ! Ba fac infarct , ba nu vad drumu , ba nu au reflexe ! Nu inteleg de ce stau la volan in loc sa joace sah in parc sau sa croseteze ! Asta a fost un caz fericit , insa hai sa ne amintim putin de accidentul cu duba de la ovidiu , cand un cuplu de tineri au fost omorati de un muribund dasta' !
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614