REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

S-a RĂSTURNAT cu MAȘINA din cauza VITEZEI!

S-a RĂSTURNAT cu MAȘINA din cauza VITEZEI!

Replica API 22 ianuarie 2020 | 10:40 319

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 22 ianuarie, a.c. într-un accident rutier produs în Localitatea Stupina.

Din primele informații, accidentul s-a produs între două autoturisme, victimele fiind conștiente, cooperante și neîncarcerate. Accidentul s-a produs pe DN2A, mai exact în localitatea Stupina.

Conform informațiilor de la fața locului, un bărbat, de 55 de ani, a condus un autoturism pe DN2 A, în afara localității Stupina, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum - carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers către dreapta și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerei din dreapta fața.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar prostan cu opel?
3
1
undei prostanul care vede numai opel?
2
0
Idioti de jurnalisti!!! Accidentele nu se intampla din cauza vitezei, poleiului, cetii, intunericului sau mai stiu eu ce alta stare a vremii!!!! Accidentele se intampla din cauza dobitocilor care nu stiu sa mearga cum trebuie cand trebuie!
2
1
ba taranoilor,daca nu reduceti viteza in curbe,la intrarea in sensuri giratorii,va rasturnati cu ciele in sus.Bouarilor! Se cheama fizica idioten. Unde va grabiti ca n-aveti locuri de munca si la pariuri plus pacanele e nonstop?
4
0
Ia sa vad ce mai spune-ti acum??? Tot prostan opel???
4
1
Nu din cauza vitezei boilor! Din cauza soferului idiot.
9
1
Exceptional ! Selectia naturala functioneaza zilnic !Asa vom scapa de golanii soselelor! Fara victime inocente colaterale insa !
8
0
Cand conduci prudent si respecti viteza legala,este imposibil sa nu fii claxonat de unii care pentru cateva secunde de intarziere sunt in stare de orice. Ei bine,acei asa zisi soferi sunt dusi cu pluta. Nici sa te moscaiesti,dar nici sa te repezi ca dobitocul ,sa presezi pe cel din fata sa accelereze unde nu e cazul,sa conduci ca un nemernic. E asa de simplu sa conduci civilizat si nimeni nu apreciaza acei indivizi care se dau mari pe sosele.
16
1
Toti mogaldani au permise de conducere si sunt pericol pe soselele patriei noastre.
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218