REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident rutier în Mamaia. Un autoturism a ajuns în parapet

Accident rutier în Mamaia. Un autoturism a ajuns în parapet

Replica API 14 mai 2017 | 17:59 292

Cadrele medicale au intervenit duminică, 14 mai a.c. la un accident rutier, care s-a soldat cu trei victime. Accidentul s-a produs în zona Scoica Land, iar cele trei victime sunt stabile și au fost transportate la spital.

Potrivit martorilor, șoferii s-au luat la bătaie înainte să ajungă polițiștii la fața locului, dar și în timp ce se făceau cercetări.

Potrivit oamenilor legii, un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, condus de un tânăr de 21 de ani se deplasa pe Ddrumul care leagă Năvodari de Constanța, iar în zona Scoica Land nu a păstrat distanța minimă legală față de autovehiculul care se deplasa în față și a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului, cei doi conducători auto au suferit răni, cât și pasagera din autoturismul acroșat. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era un tigan cu cazan cu numere de Bulgaria
3
0
de parca nu-i cunoasteti pe cei ce au masini de texas-siti, astia-s cei mai neinfricati someri gaozari cu masini de 2 euro, va spundrept eu nu le-as mai da voie sa circule dupa o luna de la data imatricularii !
7
0
Atentie la idiotul cu octavia neagra ct20lsd sau ldo care nu mentine sensul de mers la trecerea prin giratoriu.
4
0
De apreciat disponibilitatea ranitilor de a se lua la bataie.E mare lucru,asa ravsiti cum ereau sa-si mai nimereasca niste pumni in cap!Felicitari martorilor ca nu sa-u bagat,doar au povestit.Bun si parapetul ptr ca s-a evitat si de pe contra sens o bataie cu alt sofer ranit!In rest,articolul e ok,e si educativ,adica politia sa ajunga repede ca altfel se bat soferii si se ranesc mai tara decat din coliziune,e ca o cercetare la fata locului cu ce-a gasit acolo.
6
0
Pai asa se intampla, Lastun face tuica acasa la Ginghineaua, bea cu Nicu Panait si Marian Simineanu le toarna in pahare. Bine ca nu mai e primar
5
0
Pai se merge cu o viteza foarte mare domnule, eu ieri am dat de unul cu un Audi A6 negru cu numarul KRN, de la tomis 3 pana la inel 2 a facut vreo 3 minute la cu ve viteza mergea. Facea slalom printre toate masinile, fenta etc, mergea numai cu 80-100, abia m.am tinut dupa el cu un 1.9tdi. Periculosi domne, nici nu semnaliza, nici nu incetinea la treceri, eu faceam asta, abia am reusit sa.l depasesc si asta pentru ca la 100 s.a oprit, eu i.am dat pana la 120
5
7
Daca nu ne dati numele protagonistului mai bine lasati o moarta...
4
2
Pai nu exista limitari de viteza? Montato si cutii cu poze foto!!!! Urgent.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367