REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Accident rutier în Mamaia. Un motociclist a murit. Video

Accident rutier în Mamaia. Un motociclist a murit. Video

A.F. 8 octombrie 2022 | 00:00 10357

Un tânăr de 28 de ani și-a găsit sfârșitul în Mamaia. Pasionat de motoare, victima nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, după ce a fost luată din plin de un autoturism condus de un octogenar. Dar, cum s-a petrecut accidentul? Martorii spun că șoferul de 80 de ani ar fi întors pe dublă linie continuă.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină vineri, 7 octombrie a.c., în Mamaia, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un motociclist a fost rănit grav, fiind inconștient. La fața locului s-au deplasat un echipaj SAJ B2 și un SMURD C de la Detașamentul Palas.

Din păcate, în ciuda manevrelor medicilor de a-l ține în viață, tânărul de 28 de ani nu a supraviețuit, victima fiind declarată decedată. Potrivit martorilor, șoferul de 80 de ani, implicat în accident, ar fi întors pe linia dublă continuă. Însă, dacă a fost așa, vor stabili polițiștii.

Ce spun polițiștii

Polițiștii rutieri au fost sesizați vineri, 7 octombrie, în jurul orei 18.30, cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in primul rand, condoleante familiei motociclistului. in al doilea rand, cum va gasiti voi, mari soferi ce sunteti voi, sa comentati de el ca mergea peste viteza regulamentara? ati fost voi langa el sa vedeti ce viteza are? de nea cum-se-cade de ce nu ziceti nimic, ca a intors pe dubla continua? baaa, treziti va la realitate, in ce lume traim fratilor? da, poate a fost si vina motocilistului, da' sa intorci pe dubla continua e caz de suspendare de permis, in timp ce incalcarea vitezei e doar amenda. SESIZATI DIFERENTA?? ratatilor! inainte sa comentati, sa jigniti, o intreaga comunitate, ganditi va cum v ati fi simtit voi daca va moare cineva drag. mizerii de oameni!
3
0
mare kkt or sa faca . si daca il gasesc vinovat mosul nu o sa faca multa puscarie pentru ca a depasit o anumita varsta . NU exista justitie pentru un astfel de caz
2
1
In baston si are carnet? Cine sunt medicii care i-au semnat fisa medicala???
2
1
Dumnezeu sa-l odihneasca! Familia sa fie tare si unita in momentele acestea cumplite. In rest ce mai este de spus, Tara de cacat, oameni de cacat, comentarii de cacat.
2
0
Cum mm la 80 de ani sa ai drept de conducere? La varsta aia ar trebui sa iti cresti nepotii si sa te bucuri de batranete linistit...nu sa te caute moartea pe acasa si tu sa tai dubla continua in mamaia!!! Ai luat o viata de om! Omul ala avea toata viata inainte sa isi creasca copii!i-ai luat sansa de a-si vedea copii cum cresc...asta doar ca nu tii tu cont de niste reguli de circulatie ca inca detii permis de conducere...
11
1
astia ciumetii cu 100km la bord de cind ati luat permisul,nu va mai cacati pe voi....am vazut ca destui care habarnau sa tina volanul ,da se dau zmei!ciocu' mic ca niciunu' dintre voi nu circulati cu viteza legala si corect.....mai ales corect!jeguri nesimtite si impertinente!hodorogu' a gresit ca a intors aiurea' n tranvai,da' ala de ce circula ca nebunu'?!odata se intimpla,nu-i nevoie de mai multe!luati aminte...fiecaruia i se poate intimpla...circulati cu atentie si respectati fegulile,lasati basinile!Dzeu sa-l ierte!
3
2
Jony nu stiu cat de mult are rostul de a te injura, dar esti o scursurla vaginala si mi-as dorii sa ne pisam pe tot neamu ma-tii si ca familia ta sa aiba un destin intins pe asfalt!
4
1
Pentru laturile ca domnu Gigi, sper sa intre un bosorog de 80 ani cu masina in voi si restul familiei! Cum morti in gat sa vorbesti asa, un tanar de 28 ani a murit din cauza unui bosorog care nu tine cont de legi plus ca la varsta aia ce morti lui cauta la volan?
2
2
uite motomirlanilor,ca sa intelegeti si voi,de ce p mamii voastre care v.a avortat accelerati la 200 km pe ora in oras,ex mangalia zona gara????iesiti din oras si bagati cit puteti,nimic nu e mai frumos decit un motopirtar infipt in pom,cu creierii mincati de c***i!
1
9
da ti numele real ca sa te futem anal daca tot rsti tare in clont uite ca eu lam dat pisdo
1
4
Sa va iau nevestele in p**a la astia care comentati aiurea si sa va dau la m**e de futuți in c*r. Rablelor!
4
4
un cacat intins pe asfalt nimic wow sa ne cacam pe ei de motopartari si sa le footem mamicile in gurita aveti pl mica de aia simtiti nevoia sa va baraiti trotinetele
9
19
???? Soferul era nenea in baston de langa masina????
12
1
80 de ani?! Omg .. dar ar trebui trasi la raspundere si cei care i au permis sa mai circule pe strazi...
9
8
A-r trebuii sa se dea o lege ca ce-i peste 80 de ani sa numai conduca sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari
7
15
radem, glumim, dar strazile vor fi mai sigure cu un motociclist in minus.
11
13
Adevarul e ca soferul de 80 de anisori a intors peste linia dubla continua. Informatia e de la un politist de rutiera de la fata locului. Asa ca haterii de bikeri, abtineti-va de la concluzii pripite.
22
5
la mai multi!!!!!!!!
4
10
Mai multe detalii ne-ar ajuta sa intelegm mai bine despre cum s-a intamplat nefericitul accident, mai ales pe cei care mitraliaza cu tot felul de comentarii stupide.
13
2
asa da.avea un spaclu cu el sa.i razuiti creierii dempe asfalt?
4
14
E plina Mamaia de motoriști mai ales pe vremea asta când e cald. Ies in haita și aleargă cu peste 150 kmph fac și pe zmeii cu opturi și Intr o roata , in Mamaia e bezna ...Ce caută aia gasesc
23
6
Nimeni nu merge cu viteza legala, nu va mai cacati pe voi. Nici masini si moto cu atat mai mult, pana nu instalați radare fixe peste tot or mai mierli multi viteji
19
7
trafic blocat, nervi lume stresata care vrea sa ajunga cat mai repede acasa dupa o saptamana de munca... acum trebuie sa stea IAR la cozi din cauza unui imbecil care nu vrea domle el sa mearga regulamentar, ca daca avea 70 80 nu patea asta. Plus frumusetea aia de GLB hyazinthrot distrus
8
6
80 de ani??? adica si chior si surd si zero reflexe....toti bosorogii la volan....
16
11
@Par Par Circula cu viteza peste limita legala, si-a pus viata in pericol in mod stupid. Dumnezeu sa il ierte.
7
3
Cu mata in p**a circula..
5
22
Avea viteza mortala
13
5
Cu ce viteza circula donatorul de organe?
22
22

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920