REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACCIDENT rutier MORTAL! O VICTIMĂ transportată la CONSTANȚA

ACCIDENT rutier MORTAL! O VICTIMĂ transportată la CONSTANȚA

Replica API 8 iulie 2020 | 22:11 6243

Miercuri, în jurul orei 11:30, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs în municipiul Fetești, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD, două echipaje ale SAJ Ialomița - Substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat 3 victime toate dintr-o singură mașină, doi adulți și un minor, din care una încarcerată.

Șoferul autoturismului a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată. Acesta a fost extras și predat în stare gravă echipajului SAJ, fiind transportat la spital. Celorlalte victime, pasagere spate, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției, prezentau politraumatisme, ulterior minorul cu vârsta de 15 ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Fetești, iar cea de a treia victimă, bărbat cu vârsta de 42 ani, a fost preluată și transportată pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul Constanța. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și la sablarea carosabilului.

Update: O persoană a decedat, alta transportată la Spitalul din Constanța

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 11.30 pe raza municipiului Fetești s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor 2.

Din verificările efectuate a reiesit ca accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, în timp ce o femeie conducea un autoturism pe strada Călărași din municipiul Fetești, ar fi efectuat virajul la stânga încălcând marcajul dublu conținu, și a intrat în coliziune cu un taxi. În urma impactului soferul taxiului a decedat, în timp ce 2 pasageri au fost răniți. Unul dintre aceștia, un bărbat de 42 de ani a fost preluat de un elicopter Smurd și transportat la Spitalul Județean de Urgenta Constanța, și un tânăr de 15 ani a fost preluat de o ambulanța și transportat la Spitalul din Fetești.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ar sclipi paduchii, Fetestiul ar semana cu Las Vegas.
4
1
IL si TL cei mai prosti soferi
5
0
In poza se vad DOUA autoturisme. Despre ce vorbim?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102