REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accident rutier în zona Dedeman: o GRAVIDĂ a fost preluată de elicopterul SMURD!

Accident rutier în zona Dedeman: o GRAVIDĂ a fost preluată de elicopterul SMURD!

Replica API 1 august 2018 | 00:22 685

Un accident rutier a fost înregistrat în zona Dedeman, la ieșire din Constanța înspre Agigea, miercuri, 1 august anul curent. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD.

Traficul rutier este blocat, spun martorii, pe sensul înspre Constanța.

Update: o femeie însărcinată a fost rănită și a fost preluată de eliceopterul SMURD.

Update 2: Este vorba despre 3 autoturisme care au intrat în coliziune față-spate!

Update 3: Cum s-a petrecut accidentul

În jurul orei 12:30, un tânăr, de 25 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, în afara localității Agigea, dinspre Agigea către Constanța, în banda nr 2 și, ajungand în dreptul Dedeman, din cauza nepăstrării unei distanțe de sigurantă, a intrat in coliziune față-spate cu un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani, acesta fiind proiectat către înainte într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 56 de ani, deplasându-se în coloană, în aceeași direcție. A rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere, de 20 de ani, pasageră dreapta spate în al doilea autoturism.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate tu oi fi tigan, bagatoaipulainmortiipitandei tale de ma-ta! Kalasnikoave la greu in familia ta!!!
3
0
Rog Serviciul Roman de Infornatii sa se autosesizeze!!!
2
0
Daca vremea e buna , sa zicem ca se circula mai binisor, dar daca vremea e capricioasa sa nu ai treaba tu , ca lolalnic ca nu te incadrezi nici in timp, nici in trafic, de plimbareti.Zici sa's pe bulevard, iar de reguli nici vorba.
2
0
Au aparut toti turistii ametiti din tara si traficul e infernal.
9
2
Nu putea Constanta , sa se invecineze , cu un Cluj , Oradea , Timisoara , Sibiu ? Vin Bucurestenii cu niste fite si aroganta...sa mute caputala in Ardeal , Bucuresti este deja plin de aroganta ...
11
0
un remediu imediat la intepatura de albina, viespe este sa torni lapte peste intepatura sau inmoi o bucata de paine in lapte si o aplici peste intepatura. O babuta din Muntii Retezat m-a salvat cu aceasta reteta .
2
3
Din cauza USR-ului au facut accident!!
5
4
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic. Sa vina cat mai multi refugiati din siria si irak ca sa inlocuiasca acest popor de golani
11
7
bine zis Bula! Asa fac ei acolo la Kapitala.
11
1
Iar dau navala turistii prosti si indisciplinati in trafic.N-au nicio treaba cu pastratul distantei, folosirea semnalizarii si cu bunul simt din trafic.Luni seara o proasta cu un Renault de Bucuresti facea slalom printre masini in drumu dinspre Mangalia vorbind la telefon, fara sa-i pese de ceilalti participanti la trafic !
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218