REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accident rutier în zona Doraly, cu persoane încarcerate. ŞOFERUL VINOVAT A FUGIT!

Accident rutier în zona Doraly, cu persoane încarcerate. ŞOFERUL VINOVAT A FUGIT!

Replica API 21 noiembrie 2017 | 14:15 587

Cadrele medicale și pompierii ISU au fost solicitați să intervină la un accident rutier care s-a produs în cursul zilei de marți, 21 noiembrie a.c., în zona magazinului Doraly, Din primele informații, este posibil ca trei persoane să fie încarcerate. Pompierii au trimis la fața locului descarcerarea și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Medicii ajunși la fața locului au găsit patru victime în stare conștientă, trei din acestea aflându-se încarcerate.

Echipajele de medici au preluat următorii pacienți: o persoană de sex feminin, de 44 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și fractură la antebrațul drept, o persoană de sex masculin, de 45 de ani, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și fracturi costale, o victimă de sex masculin de 30 de ani, conștient, cu traumatism craniofacial și la coloana lombară, dar și un pacient de 31 de ani, conștient, cu traumatism la membru inferior și bazin. Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

De precizat că şoferul care a provocat accidentul A PĂRĂSIT LOCUL FAPTEI!

Iată ce spun oamenii legii:

La data de 21 noiembrie a.c., ora 11.32, un bărbat de 50 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului catre strada Caraiman, iar la intersecția cu marcajul pietonal din dreptul unui complex comercial a surprins și accidentat grav o femeie de 42 de ani care se angajase in traversare pe marcajul pietonal.

În urma accidentului autoturismul în cauză a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.

Șoferul din primul autoturism a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În afara pietonului accidentat a mai rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a doi pasageri din al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa fac se arunca pe trecerea de pietoni, cel care l-a accidentat probabil nu se astepta si cand i-a sarit pietonul in fata a tras de volan. mie imi pare rau de cel cu masina de pe sensul opus care a patit-o fara vina.
1
1
la locul accidentului erau cel putin trei echipaje de politie, de ce oare?? pentru sustinere si fluidizare a traficului?? sau fiind mai multe masini implicate fiecare echipaj s-a ocupat de fiecare parte implicata!
0
1
in constanta autovehicullele sunt cabine telefonice
3
1
politia sa faca mai multa PREVENTIE nu vanatoare din boscheti la centura & mobil. fluidizati traficul dragilor,lasati panda ...
8
1
Militeni stau dupa coltul strazi si tufisuri sa prinda centuri si telefoane
11
3
de ce oare, nimeni, dar nimeni nu se autosesizeaza: lucrurile sunt scapate de sub control, si ca pieton, dar si ca sofer...trebuiesc inasprite sanctiunile, pentru romanul stie doar de bici, nu de bun simt. raman oameni schiloditi pe viata, din cauza ca sunt tolerati vitezomanii, drogatii sau betivii.
7
0
CRED CA AR TREBUI RECHEMATI PE SERII TOTI SOFERI PENTRU RETESTARE SI CONDUITA PREVENTIVA. NU STIM SA CONDUCEM ...VEZI STILUL IN BUCURESTI MULT MAI OK. SUNT MULTE OI
8
3
Zilnic sunt accidente si mor oameni. Nimeni nu ia masuri de eradicare a acestora, nimeni nu face nimic. Se actioneaza pompieristic.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218