REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT RUTIER la COSTINEȘTI: 5 VICTIME!

ACCIDENT RUTIER la COSTINEȘTI: 5 VICTIME!

Replica API 8 mai 2018 | 16:50 407

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs marți, 8 mai, în localitatea Costinești, județul Constanța. La fața locului s-a deplasat o ambulanță.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39, în zona localităţii Costinești, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost neadaptarea vitezei la condiţiile unui carosabil umed, iar în urma coliziunii faţă-spate au rezultat 5 victime rănite ușor. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital cu traume minore.

Ce spun oamenii legii

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat, de 77 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, în banda Nr. 1, și pe fondul neadaptării vitezei la carosabil acoperit cu apă, a intrat în balans, oscilând între banda nr. 1 și nr. 2, moment în care a fost lovit în partea din spate de un alt autoturism, cu aceeași direcție, de către un bărbat, de 52 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului și a celor 4 pasageri din al doilea auto.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar castigati bani, fara sa investiti nimic, fara sa cumparati nimic! Cautam urgent oameni care vor sa castige SIGUR bani, intr-o activitate simpla, lansata in martie 2018. Trimiteti mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa de email: elenamadutza@gmail.com
0
0
Ce s-a-ntamplat? Mergeam linistit si dintr-o data am vazut un stalp... mergea mai repede ca mine Si ati intrat in el? Eee... el a intrat in mine... ca s-a oprit brusc in fata mea
0
2
Il scot vinovat pe tataie care mergea regulamentar,iar cel care a lovit din spate e Lalai din Mangalia...160 la ora,impreuna cu 4 din neamurile lui...aia care spun ca au politia la degetul mic.Inca un caz musamalizat...de vina e mosulica de 77 ani!
4
0
Are relevanta, ca unul capabil ar fi redresat balansul fara sa oscileze intre benzi. Si mai are relevanta, pt ca ala de 77 de ani crezi tu ca avea Michelin bune pe masina, capabile sa mentina aderenta pe apa ? Probabil niste resapate luate de pe unde le iau astia, "ca el oricum merge incet".
1
4
ce importanta mai are varsta daca pastrezi distanta si conduci cu viteza legala preventiv. Vinovat e cel ce a lovit din spate si cred ca face parte din categoria soferilor ce te preseaza in trafic si dupa ce se intampla nenorocirea tu esti de vina ca te aflai in fata lui pe sosea. Un om cat este capabil si apt medical sa desfasoare o activitate nimeni nu poate sa-i ingradeasca acest drept.
6
2
cand iesi la pensie ar trebui sa predai atat carnetul de condus cat si dreptul la vot si sa-ti vezi cu seninatate de viata.
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218