REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Accident rutier la ieșire de pe A2 spre Ciocârlia: Gabriel Ban a MURIT

Accident rutier la ieșire de pe A2 spre Ciocârlia: Gabriel Ban a MURIT

Replica API 27 iulie 2017 | 12:32 977

A intervenit elicopterul SMURD

A intervenit elicopterul SMURD

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină joi, 27 iulie a.c., în jurul orei 10.00, la un accident rutier care s-a produs la ieșire de pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Ciocârlia.

Prin 112 s-a anunțat că o persoană ar fi încarcerată, posibil decedată. Elicopterul SMURD s-a deplasat la locul accidentului, la fel și un echipaj de Descarcerare din cadrul ISU Dobrogea, dar și oamenii legii.

Update! Persoana rămasă între fiarele contorsionate ale autoturismului a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor medicilor! Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se afla singur in mașină.

Polițiștii rutieri au declanșat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment rutier.

Update 2: Bărbatul decedat era militar!

Conform unor persoane aflate la fața locului, bărbatul în vârstă de 32 de ani, care și-a pierdut viața, era soldat în cadrul MApN. Gabriel Ban era din Bacău, dar ar fi fost angajat la UM 01459 Medgidia. Acesta era cunoscut întrucât stabilise un record mondial la flotări pe mingii medicinale și participase la Românii au Talent.

Vehiculul cu care a fost implicat în accidentul care i-a adus moartea și-l cumpărase în iunie anul curent. Atunci a postat fotografia pe pagina sa de Facebook și a scris: "Keep calm and drive safety".

Gabriel Ban: "Campionatul Național de Skandenberg 2017. Mulțumesc Primăria Medgidia pentru susținere"

Menționăm și faptul că Gabriel Ban era un iubitor al sportului, antrenamentele la sala de forță făcând parte din activitatea sa zilnică. Totodată, el participa la multiple concursuri, stabilind chiar și un record mondial la flotări pe mingii medicinale. Acesta era poreclit Tanchistul, după unitatea militară la care activa!

Cum s-a petrecut accidentul rutier!

Gabriel Ban, în vârstă de 32 ani a condus un autoturism cu numere de Constanța, pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocarlia de Sus către A2. Din pricina neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta și a intrat in coliziune frontală cu un parapet de beton, aflat pe mijlocul drumului. Leziunile suferite au fost incompatibile cu viața, el rămânând încarcerat. Precizăm că se afla singur în mașină. Revenind la parapetul în care a intrat în plin, acesta era amplasat pe mijlocul drumului întrucât porțiunea drum era dezafectată, fiind presemnalizată cu: "Accesul interzis"

Citește și

El este militarul care a murit în accidentul de la Ciocârlia: avea mașina de doar două luni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Principalii vinovati sunt cei care au pus parapetul acolo fara presemnalizare si semnalizare
0
0
Dumnezeu ss-l odihneasca in pace, numai el stie ce a vrut sa faca si daca a vrut sau nu a vrut sa termine cu viata frumoasa din ROMANIA,asa de frumoasa incat multi isi pun capat zilelor. Am ajuns un maidan al capitalistilor razbunatori pe tarisoara noastra si pe oamenii nostri muncitori. Pacat, mare pacat de tineretea si marele lui talent sportiv. Adio dragule, te-ai sacrificat si ai dat un semnal politicienilor romani !
2
0
Omu avea foarte mare viteza, a trecut pe langa mine cu cel putin 150km. Nu a pus frana deloc. A luat parapetul in plin
1
1
familia se umple de bani ,cine raspunde de parapetul de beton fara presamnelizare de ocolire?
2
1
Un dobitoc care nu numai ca se afla pe un drum inchis circulatiei dar era si chior si prost!!!
2
6
prostan cu opel
2
4
Tutule,alo....tutu de la 15:37 !!!ia beleste ochii la imagini si daca tu vezi soseaua aia care e nici asfaltata nici neasfaltata si tu o numesti autostrada inseamna ca abia acum ai iesit din grajd si mai ai sa spui ca drumul ala e o pista de aerodrom!!! Doar ca pe tine nu te omoara prostia ci,iti da branci pe net ca s-o dovedesti! Parapeti iti mai trebuie!
2
1
parapeti de beton pe mijlocul autostrazii.
3
4
De ce nu se ia in calcul sinuciderea. Nu erau urme de franare, parapetul era imens 1x3m-a fost rupt in 3 bucati, deci anacut viteza ff mare. Parapetul era vizibil, chiar daca a intrat tare in curba, putea sa-l evite usor. Cunosc zona si am vazut parapetul dupa accident.
2
1
Condoleante familiei ! Cosmine daca punea butoaie cu apa se furau, trebuia sa se puna ceva vizibil cu rosu
3
2
Bravi militari,....cu capul pe umeri....,testati psihologic....,stapanire de sine...- KaKaO!!!Cel mai probabil ca a intrat pe drumul ala necirculat special sa-i dea acceleratia masinii la maxim sa vada de ce e in stare.S-a crezut baiatul super erou de proteve....E vedeta....a fost....
4
5
Un muist de la intretinerea drumurilos s-a gandit el ca e oportun sa semnalizeze o gropa tehnologica in asfalt cu ditamai parapetul din beton pus exact in mijlocul drumului. Nefericitul asta cu Opelul, dupa un drum obositor pe autostrada si cu soarele in fata ce distinctie sa mai faca intre paraapet si banda de rulare?! Oricine ar putea sa fie in locul lui , asta din cauza indiferentei celor care intretin drumurile nationale. Cel care a dipus amplasarea acelui parapet acolo ar trebuii sa plateasca cu varf si indesat plus puscarie
5
2
Chiar daca era deum dezafectat daca puneau parapet din butoaie cu apa cum e prin afara probabil el ar mai fi trait acum, dar asa e in Romania daca esti o secunda neatent si iesi de pe carosabil ori intrii in copac ori in parapeti,. Dumnezeu sa l odihneasca pacat de tineretea lui.Iar ala care sa semnat cu,,deci'' prost esti tu prietene, fa diferenta intre prostie si neatentie sau poate ia venit rau la volan, mai bine te duci si ii multumesti lui Dumnezeu ca te a ferit de rele pana acum.
9
3
Parapetul ala de beton era pe mijlocul drumului, este evident din poza aia. Se vede cum a ramas urma pe sosea, cum era pamant sub ea. Sunteti orbi?
7
1
masina asta era doar de doua luni
2
0
Omu' care-i prost ii prost!!!
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369