REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accident rutier la Valu lui Traian: a evitat un IMPACT FRONTAL?

Accident rutier la Valu lui Traian: a evitat un IMPACT FRONTAL?

Replica API 8 martie 2018 | 00:05 284

Un tânăr de 26 de ani a avut prezență de spirit la volanul autoturismului. Acesta circula spre Valu lui Traian, când a tras brusc de volan pentru a evita un alt autoturism care a tăiat linia continuă pentru a intra la benzinărie. Acesta a fost rănit ușor, cadrele medicale acordându-i îngrijiri.

La data de 7 martie a.c., în jurul orelor 16.30, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Valu lui Traian, a condus un autoturism pe DN3, dinspre localitatea Murfatlar către Valu lui Traian, părăsind partea carosabilă către stânga, pentru a evita un impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus, acesta efectuând viraj la stânga, peste marcajul dublu continuu, pentru a intra într-o stație peco.

Ulterior, în urma verificărilor poliţiştilor Serviciului Rutier, a rezultat faptul că vinovat de producerea accidentului a fost conducătorul autoturismului prezentat în imagini, acesta declarând iniţial că un alt participant la trafic ar fi efectuat o manevră periculoasă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
legea din romanika. Mai bine mori sau omori decat sa eviti un dezastru!!
1
0
confirm, fara impact ti-o repari pe CASCO daca ai. Cel mult sa il dai in judecat pe civil ca RCA nu o sa vrea in veci sa te despagubesca.
3
0
unde dracului sunt separatoarele de sens , voi nu stiti ca la romani trebuie sa le pui sarma ghimpata si beton ?
5
0
Daca nu exista contact, nu este accident, asa spun politistii. Ala poate sa spuna ca i sa facut rau, sau ca sa defectat ceva si la dus involuntar pe contrasens.., orice. Fiecare isi repara singur masina aici.
7
2
Prietena-sa ii facea o felatie.
2
9
Sa ne sugi...
5
10
Sa ne pupi.......
3
12
Acum toate imitatile de oameni au permise.bosketari,drogati,tigani,prostituate,analfabeti,toti au permiseee.
11
5
Si la ce i-a folosit ca a evitat? Ba soferii lu' peste imputit,care mai dati in trotuar cu masina zicand ca ati evitat pe ma-ta la cur,ramaneti pe sensul vostru de mers indiferent de consecinte.Cine va crede ca ati evitat bazaconii? Asa va mascati incapacitatea de a tine masina sub control? Dati cu gura in bordura ca nu stiti sa mergeti drept si declarati ca va taiat pulea calea.
11
8
Pai si pe camerele de la benzinarie nu se observa nimic . Legea la noi este prost facuta . Ar trebuie tras la raspundere si cel care a provocat . Acolo trebuiesc pusi parapeti sunt prea multe accidente in zona . Dar autoritatile nu se gandesc la siguranta altora . Sa nu mai zic de martori ca nimeni nu a vazut nimic ca de obicei .
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102