REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Accident rutier MORTAL!

Accident rutier MORTAL!

Replica API 2 iunie 2020 | 23:36 3725

Militarii din cadrul ISU Ialomiţa au fost solicitați să intervină, marţi, 2 iunie a.c., în jurul orei 22:00, la un accident rutier produs pe DN2, ieșire Urziceni-Coșereni, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

În urma evenimentului au rezultat 4 victime, 2 încarcerate și 2 neîncarcerate, toate aflate în autoturism.

Referitor la cele 2 victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni; iar unei femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ.

Din cele 2 victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani).

Cealaltă victimă se află în stop cardiorespirator și i se efectuează manevre de resuscitare de către un echipaj SAJ.

Update:

După efectuarea protocolului de resuscitare, și cea de-a doua persoană, bărbat cu vârsta de aproximativ 40 de ani, a fost declarată decedată.

Update de la IPJ Ialomiţa: 2 persoane decedate!

În urma accidentului din municipiul Urziceni, au decedat două persoane şi alte sunt rănite.

Din verificări, a reieșit că, în timp ce un bărbat de de 67 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism pe DN2 din direcția Buzău către București, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în impact frontal cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 51 de ani județul Buzău.

Traficul este deviat prin municipiul Urziceni.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, au transmis reprezentanţii IPJ Ialomiţa.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vectra e de lux.....bravo.
0
0
Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma antrebat antro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel??? La opel vei gasii o gama larga de modele ancepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen
2
0
Cielo era de fapt o copie badarana dupa un model de Opel!
1
4
Tigaia aia de cielo.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369