REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL: bărbat lovit de două maşini succesiv! Un şofer a fugit

ACCIDENT RUTIER MORTAL: bărbat lovit de două maşini succesiv! Un şofer a fugit

Replica API 16 iulie 2018 | 00:00 427

Un accident rutier cumplit s-a petrecut la Tuzla, sâmbătă noaptea, la faţa locului intervenind ambulanţa SMURD. Un pieton a fost lovit de două autoturisme, un Volskwagen, respectiv un Mercedes! Bărbatul a decedat după primul impact. Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 01.30. Abia la ora 19.00 (duminică) a fost identificat conducătorul autoturismului marca Mercedes Benz, în vârstă de 30 de ani, care în jurul orelor 01:30, circulând pe DN 39, banda 2 a sensului Constanta-Mangalia a acroșat un bărbat de 65 de ani, pe raza comunei Tuzla, și a părăsit locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, victima se afla căzută pe carosabil pentru că în urmă cu aproximativ 2 minute, fiind angajată în traversare prin loc nepermis, fusese acroșată de un autoturism marca VW, condus pe același sens de mers de o persoană de sex masculin. Persoana vătămată a decedat la faţa locului. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul primului şofer (conducătorul VW). Cel de-al doilea şofer (cu Mercedes Benz) este cercetat pentru părăsirea locului accidentului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
1
1
Soferi cu boli psihice. Cat de chior si bou poti fi sa nu vezi ca pe carosabil este un om mai mult pe o sosea lata si goala. Multi retardati la volan dar incep sa cred ca in ziua de azi chiar sunt calitati nesimtitea, prostia iar retardatii la volan sunt la loc de cinste pentru ca legea nu mai aplica pentru hotie, asa cum si-au insusit diplomele la scoli si prostie ca se promoveaza bolnavi psihici iar oamenii cu bun simt sunt marginalizati si batjocoriti.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218