REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier cumplit în Constanța: a MURIT o persoană care NU purta centură de siguranță!

Accident rutier cumplit în Constanța: a MURIT o persoană care NU purta centură de siguranță!

Replica API 25 septembrie 2019 | 01:41 571

Un teribi accident rutier a fost înregistrat în județul Constanța, marți, 24 septembrie, între Murfatlar și Ciocârlia. Este vorba despre un șofer care a părăsit partea carosabilă cu mașina, intrând în coliziune cu un copac. Din păcate, o persoană a decedat. Aceasta nu purta centură de siguranță.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, dinspre Ciocârlia către Murfatlar. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum - carosabil umed - , autoturismul a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului, a rezultat decesul unui pasager, bărbat de 70 ani (care nu purta centură de siguranță), și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. ”Pacientul aflat în stop cardio-respirator în (ocupant al locului din spate al automobilului) a fost declarat decedat la fața locului iar șoferul cu atac de panică, refuză transportul la spital”, au transmis cadrele medicale. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD. Oamenii legii au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Visul oricarui cocalar: bemeveu frate....de la groapa de gunoi din germania
1
0
Visul ghertoiului de cartier... sa-si ia audi sau bmw. Merge si volan pe dreapta
3
0
Ba gunoaielor, astia care va ascundeti in spatele unui telefon si comentati, mai duceti-va si la munca. Un om si-a pierdut viata... asa va ajuta D-zeu... dupa suflet. Caini ce sunteti. De asta nu o sa facem nimic in tara asta. Din cauza astora ca voi!!!! Dumnezeu sa il ierte!
1
2
Daca mergem pe modul tau de gandire probabil ar trebui interzise multe chestii printre care si furculitele pe care unii si le-ar putea baga in ochi la cat sunt de prosti!
1
1
Bemeveul e frate cu pomul!!!!!! Am mai scapat de un cazan, in feleul acesta soselele devin mai sigure.
10
0
te-a scapat mata in cap cand erai mic?
3
0
e bine!La mai multi!hai gipsanilor,se poate.
4
1
E plin orasul de rupti in cur cu bemeveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din jermania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru 3 litri de benzina si o punga cu seminte. Cica ei au bolizi de lux...ha ha ha ha
15
1
In capul tau ai crezut ca zici ceva interesant si pertinent...defapt esti un retardat ..constructor criminal cica ahahha ..bai baiatule..deconecteaza-te de la net
7
4
sa va iau opelul pe pl
3
7
Probabil anvelope TzionPing din 2005 dar mai mergeau ca aveau carne, plus un absolvent de 4 clase la volan.
10
1
avea huse pe scaune. deci este o masina intretinuta. ha ha ha
7
3
ce spui tu se aplica la cele fabricate in mileniul trecut. De la E90 incoace diferentialul e controlat electronic de ESP si e mai greu sa pierzi controlul cat de chifla ai fi. Din pacate la noi se poarta bmw-urile vechi ca-s ieftine la achizitie si presupun respectivii si la intretinere. Starea tehnica precara plus anvelope de multe ori neconforme plus material tehnic din secolul trecut cu tractiune spate, plus sofer cu basini in cap, e reteta perfecta pentru astfel de evenimente.
21
1
Este vorba de tractiunea spate a BMW-urilor. Constructor de automobile criminal pentru ca stie prea bine faptul ca pe suprafete umede masina devine incotrolabila in viraje-schimbarea directiei de mers, dar nu face nimic practic pentru remedierea problemei. Cu toate acestea BMW-ul este visul multor romani.
11
12
Cand ai BMW si esti prost se mai intampla si de astea!
13
8
pentru dobitotul care jigneste posesorii de opel. Ce zici?
12
5
Toti care fac astfel de accidente au BMW
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218