REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Accident rutier MORTAL în Sinoe: șoferul fugar, prins de polițiști: ERA BĂUT şi NU AVEA PERMIS!

Accident rutier MORTAL în Sinoe: șoferul fugar, prins de polițiști: ERA BĂUT şi NU AVEA PERMIS!

Replica API 15 iunie 2017 | 00:25 984

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au intervenit joi, 15 iunie, la un accident rutier care s-a produs în localitatea Sinoe, din județul Constanța, la ieșire spre localitatea Istria. Un autoturism a lovit un pieton, iar șoferul ar fi fugit. În urma impactului, a rezultat o victimă inconștientă.

UPDATE

Victima, o femeie de 81 de ani, a decedat!

La ora 15:30 s-a produs un accident rutier pe DJ 226, pe raza localității Sinoe. Un autoturism a acroșat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 de ani, după care s-a răsturnat în afara carosabilului. Victima a decedat. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Constanța, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

UPDATE

Șoferul fugar a fost prins de către polițiști. Din primele cercetări, șoferul autovehiculului implicat în accident nu ar fi deținut permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto avea o alcoolemie de 0.91 mg/l alcool în aer pur expirat, iar autoturismul era o Dacie cu numere de Tulcea. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, conducere unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și conducerea autoturismului fără deținerea unui permis de conducere.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
na ca ati vrut democratie si libertate. na libertate
0
0
Da cine a fost Florin Filp primar sau presedinte ce chestie nu a facut nimic pt societate dar cand va dadea Dina zahar si ulei ..chibriturii erati multumitii a facut pt societate si ai pretentie la un copil de 23de anii Rusineeeee
2
1
Autorul accidentului se numeste Filip Florin ,o persoana care nu a folosit pana la varsta de 25 ani cu nimic acestei societati ,ba din contra a comis numai gainari iar legea la iertat iar el a reusit performanta de a lua viata unei persoane nevinovate .D-zeu sa o ierte pe batrana
0
1
Un sat uitat , vizitat doar la alegeri , legea se face cu furci si topoare de ce sa ne batem capul ca se va lua masuri cand avem la conducere un berbec de munte
2
0
Pentru localnic sa vina el la politia locala sa lucreze sa fie scuipat injurat si fara sprijin legal
3
1
Viata la tara...
3
0
Se circula ca-n vestul salbatic fara acte la masini fara permis sub influenta bauturilor alcoolice politia locala nu isi face treaba cineva ar trebui sa i-a masuri.
5
0
Trebuie facut razii mai dese in sinoe ca sint foarte multe masini care nu au itp si sint foarte vechi neavind soferii permise
23
0
Si o sa primeasca 2 ani cu suspendare...modificati si aplicati legea cu intransigenta, criminalii sa stea unde le este locul.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614