REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accident rutier MORTAL la Lumina

Accident rutier MORTAL la Lumina

Replica API 4 noiembrie 2014 | 17:14 599

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN22, la Lumina. Din câte se pare, un autoturism, care ar fi circulat cu viteză, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autotren. Din nefericire, şoferul a decedat pe loc.

Update

Din primele cercetări se pare că Toma Constantin de 41 de ani din Bucureşti, în timp ce se deplasa cu un autoturism, marca Audi A4, din direcţia Tulcea către Constanţa, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autotren (TIR), condus de Grănişteanu Marian 48 de ani din Lumina. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a lui Toma Constantin. În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă.

Update 2

Bărbatul de 41 de ani, din Bucureşti, Constantin Toma, era inginer şi se afla în Constanţa cu un coleg pentru a supraveghea lucrările la extinderea rețelei de apă din Lumina. Marţi, 4 noiembrie, a fost la locul lucrărilor, a vorbit cu muncitorii, iar când a venit timpul să plece, colegul său s-a răzgândit în ultima clipă. Astfel, Constantin a plecat singur la drum, pe DN22, cu destinaţia Constanţa. Din nefericire, a fost urmărit de moarte! Chiar la ieşire din Lumina, autoturismul său, un Audi A4, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât maşina inginerului s-a transformat pe loc într-un morman de fiare care i-au schingiuit carnea. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare pentru a scoate trupul neînsufleţit din autoturism. Potrivit martorilor, se pare că şoferul care a decedat pe loc avea viteză mare. Nu de aceeaşi părere este şi celălalt şofer, din autotren, respectiv Marian Grănişteanu, de 48 de ani din Lumina, care a menţionat că a făcut tot posibilul să evite impactul. El susţine că a văzut cum respectivul autovehicul a derapat şi a încercat să se redreseze dar nu a fost cu putinţă. În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218