REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accident rutier MORTAL la Năvodari

Accident rutier MORTAL la Năvodari

Replica API 1 ianuarie 2018 | 13:47 529

Nenorocire în Năvodari, în ajunul Revelionului! O fetiţă de 6 ani, care mergea cu colindul, a ieşit dintr-o scară de bloc direct pe carosabil. Din nefericire, tocmai atunci trecea o maşină, care a lovit-o în plin. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au sosit la faţa locului şi au început manevrele de resuscitare.

Update:

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, copila a decedat!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cu ce viteza circula soferul?
0
2
Cine va credeti voi astia ca puteti comenta de acest caz. Nu v ar fi rusine nici macar nu ati fost de fata. este o mare nenorocire atat pentru familia copilului decedat cat si pentru sofer si familia lui pentru ca nu aveti habar ce inseamna sa ai pe constiinta sufletul unui copil nevinovat, stiind ca soferul nu a avut nicio vina: a circulat regulamentar nu a consumat alcool etc. Rusine sa va fie! Condoleante familiei indurerate si mult succes soferului sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta nenorocire. Toate gandurile bune
20
2
FRATILOR INSEAMNA CA TOT JUDETUL SE CONFRUNTA CU ASEMENEA SOFERI TIGANI SI MUISTI CU PERMISE SI JEGURI DE MASINI LA FEL CA SI IN HARSOVA ORAS PLIN CU TIGANI CU PERMISE SI FARA POL RUTIERA RUSINEEEEEEE ROMANIA
12
5
Popor de tigani
4
2
Accident mortal?Sa dea dumnezeu si arsenie si parascheva sanatate muota victimei! amin share like iconita partikip
1
3
Daca dzeu exista, nu lasa ca o fetita de 6 ani sa moara in felul asta. Dumnezeu nu exista! E un basm! E o afacere!
4
7
Se cunoaste ca nu a-i avut copilarie ori a-i fost la urat cu parintii.
3
5
Nu are parinti??
9
3
Mare pacat in ultima zi a anului. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si parintilor sa le dea putere sa treaca peste acest necaz.
6
3
Daca nu stiti ce s a intamplat, ar fii bine sa va abtine ti, Soferul avea pana in 30km.h, cele 2 fete au alergat.. iar cea mica a fost prinsa sub masina. Daca avea viteza era aruncata, nu trecea cu roata peste ea. Politia si medicii si au facut treaba. Nu m ai judecati fara sa cunoasteti. Dumnezeu sa o odihneasca.
25
3
Navodariul este ca o jungla ... fiecare parcheaza unde vrea .. fiecare circula cum vrea ...un oras fara legi ..
33
3
pacat , o sa auzim multe ....
8
2
La Navodari e plin de piloti de curse
14
3
Oare exista Politie Locala la Navodari !? Nu sunt in stare nici macar sa-i amendeze pe cei care vand si pocnesc cu petarde de dinainte de Craciin . Sau poate chiar asta se vrea ... pasivitate ! La multi ani Primarie !
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102