REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Accident rutier MORTAL: o femeie a intrat cu mașina în copac! VIDEO

Accident rutier MORTAL: o femeie a intrat cu mașina în copac! VIDEO

Replica API 28 aprilie 2020 | 00:21 32204

În dimineața zilei de 28 aprilie a.c., o femeie în vârstă de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ222 ( Agighiol-Sabangia) a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

La fața locului au intervenit 11 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. La scurt timp a sosit la locul evenimentului și elicopterul SMURD.

Deși echipajul medical a făcut toate eforturile pentru salvarea victimei, a fost pronunțat decesul. În cauză, polițiștii au intocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul. Vom reveni.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la televizor da ca am murit tot de covid,nu?
2
1
O legeee care trebuiee bagataa si itemeiataaa o femeiee nu are drept de conduceree , pentru ca femeia nu e capabila sa conducaa , mai ales babelee de 60 si ceva de ani la ce mai le dati voie sa conduca daca ele mai au douaa vanturi si mor , serios acm lumee baga legi care nu isi au rost si legea cu oameni batrani nu bagaa , daca ai peste 60 nu mai ai voie sa conduci .ei bagaa legi care nu isi au rost vrei permis trebuie 11 clasee , Romaniaa plina de hotii ...
3
7
ana,orice prost mai putin pe sosele e o veste buna ptr noi.Hai,la mai multi in pom!
8
2
Cine zice ca opelu nu ofera siguranta? Eu am opel vectra model 1995 si merge foarte bine
5
8
Atata jeg, scursura, puroi imputit ca in comentariile de pe Replicaonline nu cred sa mai fi vazut undeva. Nu stiu cum de ne mai rabda Dumnezeu! Pana nu serviti o friptura din carnea decedatului nu va lasati!
10
5
Sigur a murit de covid 19
8
9
cine si-a permis sa mute copacul in dreptul masinii???sa va fie rusine...
7
4
mai da ce scrupuloase sunt autoritatile noastre dosar penal - inca un copac taiat degeaba pentru hartie aiurea
3
6
e bine! o taranca mai putin.Hai la nai multi,caci se poate!
5
18
majoritatea comentariilor de tot kkt-ul
8
7
Ptr cultura voastra generala, asa este procedura, se intocmeste dosar ptr ucidere din culpa, iar pe parcursul anchetei se stabilesc exact cauzele care au condus la deces. Un exemplu ar fi o reparatie recenta facuta prost la sistemul de franare, in cazul de fata, cel care a facut reparatia poate fi acuzat de ucidere din culpa. Clar?
18
2
Un coleg de munca care se pricepe la msini ma intrbat intro zi ce masina sa isi ea si i am zis de ce nu iti ei un opel
7
8
Relule,tu crezi ca meriti mai mult de un cacat mare direct in gatlej ?
9
1
Daca nu suferea de vreo boala care sa-i afecteze modul de condus, ramane doar viteza excesiva.Fara suparare,pentru cei cu anumite modele de autoturisme, sa circuli cu viteza excesiva,cand ai un harb este inconstieta criminala De cele mai multe ori mor persoane nevinovate.
12
2
Doua observatii: Unii n-au inteles ironia lui COVID-19, apropo de faptul ca s-a tot spus pe aici ca Opel-ul nu ofera nicio siguranta in circulatie. Si doi: desi pare un nonsens, da, in situatii ca aceasta se intcmeste un astfel de dosar... Un jurist ar putea sa va explice cum si de ce, si poate ca cineva o va face intr-un comentariu lamuritor...
7
6
Ai dreptate ma Dr justice,daca spui ucidere din culpa inseamna ca cineva a ucis un om fara intentie,in cazul asta nu a uciso nimeni pe soferita,cand te omori singur este sinucidere dar aici nimeni nu poate spune sigur ca femeia a vrut sa se omoare,deci a produs un accident pe fondul vitezei excesive sau din alta cauza asta nu stiu in urma caruia si-a pierdut viata,dar politisti prosti"scuza-mi pleonasmul"atat au invatat si asta au scris in dosarul de cercetare penala"ucidere din culpa".
6
7
Urat accident.
10
2
10:46 eMatiz boule !
16
3
Evident COVID!!!
9
7
Oligofrenilor!!! S-a ucis singura din culpa. Pseudo-jurnalisti cretini, ca dealfel tot sistemul din Romania, privat, public nu conteaza.
2
19
Amice esti idiot? Nu vezi ca e matiz? Casca bine ochii sa nu sfarsesti asemeni!
19
2
Cat de tampiti suntem unii dintre noi !! Nici Dumnezeu nu ne mai suporta !!
23
1
Fosrte bine. Macar sa fi murit in chinuri.
2
41
Tot OPEL?!!
6
29
Bine ca nu era nimeni pe sens opus , mureau nevinovati......
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369