REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL: un taximetru a intrat în copac!

ACCIDENT RUTIER MORTAL: un taximetru a intrat în copac!

Replica API 25 august 2017 | 13:44 486

Un teribil accident rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri, 24 spre 25 august. Un agent de pază care trecea pe drumul dintre Viişoara şi Deleni, în jurul orei 4.53, a avut parte de nişte imagini teribile! Un autoturism (taximetru) se afla în afara părţii carosabile, "încolăcit" pe un copac. La volan era un bărbat de aproximativ 45 - 50 de ani, (ulterior fiind identificat ca Vasile L.) care nu mai părea că are semne vitale. Martorul a sunat de urgenţă la 112, la faţa locului ajungând oamenii legii şi cadrele medicale. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru şofer. I s-a declarat decesul, trupul neînsufleţit fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Accidentul pare să fi întâmplat cu o oră - două înainte ca paznicul să treacă pe acolo. Ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.

"A condus un autoturism dinspre Viișoara către Băneasa și, ajungând la kilometrul 219, din cauza neatenției, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea stângă a sensului său de mers", potrivit anchetatorilor.

Oamenii legii au declanşat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala care scrie un taximetrist idiot !!!iti doresc sa ai parte de asa bucurie si sa fii in masina si cu apropiati tai!!!asa ca sa fie set complet!!!asa dim partea mea ca maninci mult cacat !!!
0
0
Face-ti un exercitiu de imaginatie si inchipuiti-va ca taximetristul ar fi o ruda apropiata voua ,mama tata frate,si dupa comentati pe aici.Beat,treaz,drogat,obosit..nici o importanta nu are cum era omul ala.Ce conteaza este ca daca pomul ala nu era acolo avea o sansa.
0
0
Ptr toti prostavanii cu creierul smoala Care considera copacii de langa sosele un pericol Bai cretinilor copacii sunt plantati pe spatiul public si au rostul lor,iarna se orienteza oamenii dupa ei unde e soseaua de sub zapada plus oxigenul eliberat.Cum sa fie plantati la 15 m mai incolo pe terenuri private? Ziceti ceva si capetele de pod sa fie mutate la 15 m mai incolo pt ca si in ele au intrat multi soferi!Cred va incurca si vopseau de la marcajul soselei,nu cumva va impiedicati de ea la cat de prosti sunteti!?
6
2
oleantefamiliei
1
1
e o NEBUNIE sa ai copaci sau orice fel de obstacole pe marginea unui drum! E evident ca sunt sanse mari ca o parte din masini sa iasa in decor din tot felul de motive, cu sau fara vina soferului! Ce sa mai zic de pasageri! Trebuie sa existe 15 metri liberi si apoi PERDEA FORESTIERA, care produce oxigen si protejeaza iarna de viscole soselele! Copacii LOGIC CA NU AU NICIO VINA CA SUNT ACOLO dar nici nu trebuie sa fie acolo! Au fost plantanti de niste oameni ingusti! Da, taiat un copac de marginea drumului, si plantati nu 100 ci 200 in locul lui dar la 15 metri mai incolo! Total de acord!
0
3
taiat tot de pe marginea drumului dar semanat cate 100 ptr fiecare, pe dealuri, pe campii, pe munti.
4
5
PEDEPSIVAR BUNUL DUMNEZEU ,CU MILA SA. UITATIVA VA VOI SI TACETI, IN PUI MEI CU TOATE COMENTARILE VOASTRE STUPIDE. STIU BINE ,CA SI VOI STITI ; IM TARA ASTA E O SIMPLA SCLAVIE , POTE CA SARMANUL CONDUCATOR AUTO ERA IN TIMPUL SERVICIULUI , SI AR PUTEA FI UN INFART FARAL LA VOLAN .
0
1
Dumnezeu sa-l ierte
2
1
Sunt ecologist, iubesc natura, dar copacii de pe marginea drumurilor chiar sunt un pericol. Pe marginea drumurilor trebuie sa existe un permietru liber de siguranta si perdele forestiere care sa protejeze iarna soselele de zapezi si viscol. Nu trebuie sa fii beat sau drogat sau vitezoman ca sa iesi de pe un drum si sa te izbesti de un obstacol, care chiar nu are ce cauta atat de aproape de o zona unde totusi se circula cu viteza, chiar si atunci cand se circula regulamentar. Pe langa faptul ca oricine poate ajunge intr-o astfel de situatie dramatica, mai exista si pasageri, nu doar soferi.
4
5
UN BUN DUMNEZEU SA TE IERTE ,PT COMENTATORII RAUTACIOSI ANCERCATI SA FITI MAI BUNI
2
1
de taiatul copacilor. Va inteleg, si eu cred ca ar trebui lasati in pace. In schimb exista directiva UE ca toti copecii sa dispara de pe marginea drumurilor nationale si europene. Daca urmariti vedeti ca deja s-au taiat majoritatea copacilor pe drumul vechi Constanta-Murfatlar-Poarta Alba- Medgidia-Cernavoda. Singura modalitate de a-i salva e sa faca statul roman autostrazi si sa mute rutele europene pe autostrazi, dar vedeti si voi cum se misca.
2
2
TAXIMETRIST IDIOT care daca avea clienti .. erau ucisi de pietar !
2
7
Esti un dobitoc ,geo
4
4
Geo stau acum si ma gandesc daca cumva am mai vazut, auzit pe cineva mai prost ca tine. Te-ai autodepasit la PROSTIE cu comentariul pe care ai putut sa-l dai. Daca nu-ti revii curand e groasa mai geo, ia atitudine!
2
2
Amice esti idiot! Problema este strict a soferilor care nu stiu sa stapaneasca o masina sau sunt bauti sau prosti sau......!!!
6
2
Drumurile patriei sunt depasite tehnic. Aceste drumuri in mare parte au fost facute de Imperiul Roman iar in 2000 de ani noi le-am adus foarte putine imbunatatiri si insuficiente pentru mileniul 3 plus masina care s-a prezentat dezastruos la impact, copacul ajungand pe bancheta din spate.
6
3
Al naibii copac era baut si a cazut lat fix in mijlocul drumului.mama masii.cred ca a tras si ceva la radacina
2
5
Cum sa taie arborii? Ce vina au copacii? Vina au soferii care in zone cu restrictii de viteza , gen 50 , 70, 90, 120, etc , depasesc cu mult aceste limite. Dumnezeu sa-l ierte !
10
3
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei
9
0
esti idiot? copacul era cumva pe sosea? mai bine informeaza-te cati bauti, drogati, fara permis, ajung in acesti arbori nevinovati.
8
3
cum naiba sa taie arborii? nu arborii baga oamenii in pamant ci oamenii se baga singuri. esti nebun? ce kkt mai respiram daca se taie arborii? Conduceti naibii nebauti, cand sunteti odihniti si sunteti atenti.
10
5
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si liniste!
8
1
Dumnezeu sa-l ierte pe acest om cu suflet bun !
6
2
geo da-te-n mortii ma tii cu taiatu copacilor. Oligofreni ca tine si ca altii care luati la tinta copacii si stalpii de pe marginea drumului din cauza neadaptarii vitezei or sa mai tot moara. Dupa ce ca au ramas 3 cacati de arbori tu ii vrei taiati. Mai bine te taiem pe tine lepra
18
9
Dumnezeu sa-l ierte!!!un om foarte de treaba!!!!
8
4
Cati vor mai muri pana autoritatile vor taia acesti arbori!!!???? Arborii astia au bagat in pamant mii de oameni! Nimeni nu face nimic in tara asta!!! De ce platim taxe?????
5
30

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367