REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACCIDENT RUTIER: O MAŞINĂ S-A RĂSTURNAT ÎN INTERSECŢIE!

ACCIDENT RUTIER: O MAŞINĂ S-A RĂSTURNAT ÎN INTERSECŢIE!

Replica API 4 septembrie 2017 | 00:06 465

Un accident rutier s-a produs în cursul zilei de luni, 4 septembrie, la intersecția străzii Ion Rațiu cu bulevardul Tomis. La fața locului s-au deplasat atât cadrele medicale, cât și pompierii. Cei din urmă au fost solicitați pentru asigurare măsuri PSI, pentru stingerea unui eventual incendiu. Reamintim că în această dimineață un alt accident rutier s-a produs la intersecția străzilro Ion Rațiu cu Mircea cel bătrân, de unde a rezultat o victimă, transportată la spital.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La verde intermitent ai voie sa faci doar dreapta dupa ce te ai asigurat can nu vine nici un vehicul din partea stanga .Asa este in toata Europa.
0
0
Multi soferi intra in intersectie pe verde intermitent ca pe mosia lor, fara sa acorde prioritate celor cu verde plin.
1
0
sens giratoriu. ca si asa s-a umplut orasul de ele. rezolvarea celor incompetenti.
1
0
Asa e in majoritatea intersectiilor . Vezi Boema, Delfinariu etc.politia locala e habotnica, condusa de un habotnic
1
1
Ce-ar fi sa nu mai bagati de vina si sa invatati dracului sa conduceti o masina? Ca sofer trebuie sa te adaptezi tuturor situatiilor generate de trafic nu sa te plangi ca de ce are si ala verde, ca trebuie sa stai de nu stiu cate ori ca sa faci stanga si alte chestii! Asta este daca vrem toti masini si strazile sunt cum sunt ne adaptam!
2
2
si la Tomis cu Tulcei e la fel! Cred ca Cred ca politia au ceva intelegeri cu asiguratorii, ca preamulte accidente se petrec in aceste intersectii!
1
0
Primaria, in calitate de administrator al drumurilor din oras chiar nu gaseste o solutie pt intersectia aceasta? Nicaieri in europa nu mai gasesti asa ceva: verde pe doua directii si doua sensuri in acelasi timp. O persoana care nu cunoaste intersectia, cand vede verde pt toate directiile face stanga fara sa se mai asigure, nestiind ca are verde si sensul celalalt de mers. Si fara vina produce accident. E inadmisibil. La fel si intersectia Ratiu cu Mircea
0
2
Daca faci stanga la semaforu ala stai de cateva ori sa faci stanga prinzi semaforu de cateva ori eu mai bine fac stanga in alta parte sau tai linia continiu
0
1
Intersectia curului. Se intampla multe accidente acolo
1
1
Pana nu se face ceva cu semaforizarea in aceasta intersectie, tot vor fi accidente.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367