REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier ORIBIL: CINE SUNT CELE TREI PERSOANE DECEDATE şi cum a fost posibil carnagiul

Accident rutier ORIBIL: CINE SUNT CELE TREI PERSOANE DECEDATE şi cum a fost posibil carnagiul

Replica API 13 noiembrie 2017 | 00:00 636

Zi de coșmar pentru cadrele medicale și pompierii ISU! Un accident rutier teribil s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, 12 noiembrie, între localitățiile constănțene Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Trei persoane și-au pierdut viața în urma impactului puternic dintre un autoturism marca BMW și o dubă de transport marfă. O a patra persoană a fost transportată la spital în stare foarte foarte gravă şi nu se ştie dacă supravieţuieşte.

Cadrele medicale și pompierii ISU s-au deplasat la un accident rutier care s-a produs în jurul orei 14:30 în județul Constanța. Accidentul s-a produs între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, la podul de cale ferată. S-au deplasat o autospecială cu descarcerare, o autospecială de la detașamentul Fripiș, un SMURD C și trei ambulanțe SAJ. De asemenea, există scurgeri de combustibil de la unul din autoturisme. Cadrele medicale au precizat că sunt două persoane decedate, iar alte două sunt în comă, intubate. La scurt timp, o a treia persoană, care se afla în comă a intrat în stop cardio respirator și a fost declarată decedată. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD. Persoanele decedate sunt doi tineri din autoturismul BMW, Octaviana Ardelean, de 25 de ani şi Alexandru Caracaş, de 27 de ani, respectiv şoferul dubiţei de marfă - Vasile Piştale, care avea 63 de ani.

Cum s-a petrecut accidentul

La ora 14:30, o autoutilitară, condusă de Vasile Piștale, circula pe DN2A, dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu, în afara orașului Ovidiu, și ajungând la kilometrul 194+200 m, din cauza neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca BMW, condus de A.R., de 27 de ani. În urma accidentului, trei persoane au murit, mai precis șoferul autoutilitarei, șoferul autoturismului BMW, și o pasageră din autoturismul BMW, O.I. O a patra persoană se află în stare comatoasă.

Momentan, cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului. Însă, spun surse din cadrul poliţiştilor, nu este exclus ca şoferului de pe dubiţă să i se fi făcut rău la volan, iar din acest motiv să fi pătruns pe contrasens.

Claudia CORBU, Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai vorbiti aiurea. Soferul " vinovat " a facut preinfarct de aceea a pierdut controlul automobilului. Cunosc foarte bine acest om. Nu e adevarat ca se uita in telefon sau ca a adormit. A facut preinfarct. Voi sunteti inteligeniti mereu, va dati voi cu presupusul nesimtitilor. Dumnezeu sa te ierte Pistale. Ai fost un om deosebit.
1
1
sile un om deusebit bun sofer , a facut infarct la volan , tatal saracilor din nazarcea m dumnezeu sa aiba grija de tine.
2
1
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti !!! Pacat insa ca soferul vinovat a luat cu el niste oameni nevinovati .
4
0
Politaii cu experienta din zona s-au pensionat . Se vad urmarile : duminica, soare, asfalt uscat ... 3 morti ! Accident stupid ! DUMNEZEU SA-I IERTE !
4
1
soferul dubei o fi adormit sau se uita in telefon. Amaratii aia tineri cum au murit nevinovati
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218