REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accidente rutiere pe Autostrada Soarelui. TRAFIC DE COŞMAR: 'Toţi încetinesc să facă poze, să pună pe Facebook!'

Accidente rutiere pe Autostrada Soarelui. TRAFIC DE COŞMAR: 'Toţi încetinesc să facă poze, să pună pe Facebook!'

Replica API 19 august 2019 | 00:13 657

Trafic de coşmar, duminică, pe Autostrada Soarelui! S-a format coadă pe sensul de mers Constanţa- Bucureşti, atât din cauza numărului mare de participanţi la trafic, dar şi din cauza accidentelor rutiere. În plus, au atras atenţia drumarii, vinovaţi de ambuteiaj s-au făcut şi cei care încetinesc atunci când ajung în dreptul autoturismelor care au intrat în coliziune: "Toţi vor să facă poze, să pună pe Facebook!".

Spre exemplu, ieri, 18 august, fost alertă pe Autostrada Soarelui, puţin după ora 13.00, la km 192, sensul Constanța București, după ce a avut loc un accident. Trei mașini au fost implicate, dar și o motocicletă.

Accidentul s-a petrecut în dreptul bretelei de ieșire dinspre Medgidia spre Bucureşti.

O persoană a fost rănită, fiind preluată de echipajul SAJ.

La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Traficul a fost îngreunat

Un alt accident a avut loc la kilometrul 176, unde două autoturisme au intrat în coliziune, o persoană fiind rănită.

M.P., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au descoperit romanii facebook si instagram,toate ALDE BRE MATUSA de la tara sunt pe facebook posteaza,marlanii si ei,taranii de pe la sate pun o poza cu o transpirata in ciorapi de nylon 830 de likes?Cine?Romanii tot de la tara baga mi as pula in liveurile lor
1
0
Mai stati acasa ca nu mai avem loc de voi deloc marea o vedem in poze
1
0
non euro polueaza mai putin ca euro plus fiindca consuma mai putin caci nu tre sa arda benzina aiurea sa incalzeasca catalizator si nici nu trebuie sa arda amestec bogat de motorina ca sa reduca NOX si sa umple aerul de microparticule care se fixeaza direct in plamani ca fiind micro nu ti le mai opreste parul din nas si mucusul din gat si nici nu se mai depun pe cladiri sub forma de funingine! dar tu firea si toti aia de prin ministere care au trecut pe langa fizica elementara ca rata prin derea, sunteti prea prosti ca sa intelegeti asta. Mai bate si vantul deci pt NOX solutia e VEGETATIA!
1
0
Nu se termina vara asta o data ?? Este sufocata Constanta .
5
0
Bravo Gabriela Firea ai pus punctul pe i legat de pastrarea mediului curat.In toata Europa sa dispus sistemul sa dispara non euro,euro 1,2,3.Pe cand in toata Romania exempul dnei Firea sa fie preluat de toti primarii???.Sa nu mai aduca samsarii toate tigaile si tomberoanele din Europa.In imagine este un autovehicol marca Ford cu o vechime de minim 20 de ani.Ce siguranta mai ai cu acel cazan pe soselele patriei noastre ???.
7
4
Slow down to avoid people and cars who may be gathered at the scene of the accident, including tow trucks, emergency vehicles and law enforcement. Although there wont be warning signs to help ya out if you see a patrol car with its red and blue lights flashing, thats your cue to reduce your speed.
1
1
Turisti prosti si imbecili care nu stiu ce-i bunul simt in trafic.Care dupa ce ca nu cunosc drumurile din zona, fac si pe zmeii.Sa va duceti in plm acasa, ca m-am saturat de voi si de accidentele provocate de voi.
12
2
non euro... adica i-o tragi fara prezervativ?
1
8
Sa ti-o trag non euro!
4
8
Vreau prin acest mesaj sa transmit autoritatilor romane desfiintarea rapandulelor non euro euro 1,2,3.
12
11
Claudiu Montana o cioara care da femeiile la produs in germania .. Gabi Liutic ii sparge gaoaza lu Montana ultimiile stiri.. Montana ce faci coaie ti-ai inchis facebook-ul ? Ti -a rupt rozeta Gabi ?
0
3
..meltenilor..vara se termina,scapam de voi
23
1
Au venit moldovenii la mare
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367