REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident rutier pe bulevardul Tomis, în zona Victoria! VIDEO

Accident rutier pe bulevardul Tomis, în zona Victoria! VIDEO

Replica API 28 ianuarie 2020 | 22:46 596

Un accident rutier a avut loc marți, 28 ianuarie, în jurul orei 22.00, pe bulevardul Tomis, colț cu strada Poporului, în zona Victoria.

Potrivit primelor informații, două autovehicule au fost implicate, trei persoane fiind rănite.

Update: Potrivit cadrelor medicale, cele trei victime au fost transportate la spital, suferind traume minore. Sunt conștiente.

Update 2: Potrivit oamenilor legii, un tânăr, de 20 de ani, a condus un autoturism pe strada Ion Rațiu, iar la intersecție cu bulevardul Tomis a efectuat viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 39 de ani, din sens opus.

A rezultat vătămarea corporală a ambilor șoferi, precum si a unui pasager din primul auto. Victimele au fost transportate la spital, conștiente.

Polițiștii rutieri au declanșar cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema acestei intersectii este aceea ca in timp ce ai verde stanga si inainte venind pe ion ratiu, cei care vin de pe poporului au rosu care SE SCHIMBA in verde fara nici o atentionare in timp ce tu faci stanga pe verde. Cei de pe poporului pleaca pe verde in timp ce tu faci stanga pe tomis ...fara sa poti intui momentul schimbarii culorii semaforului in verde pt cei care circula de pe ....poporului.
7
0
Este o intersectie care cere atentie, cel care face la stanga trebuie sa dea prioritate, au verde amandoi. Ar trebui semaforul acela modificat, sa dea voie inainte pe verde apoi sa dea voie pe verde la stanga nu simultan amandoua. Intr-o vreme a fost bine pus la punct dar ca oprice lucru bun- trebuai stricat. Era foarte bine si cand arata secundele, cat timp ai sa stai la semafor dar si acela fiind un lucru bun s-a scos. In cazul de fata, baiatul care a facut stanga trebuia sa acorde prioritate
5
0
Altu cu iq mai mic decat temperatura camerei cu opel , ar trb interzis opelu si numerele de TL in ct, daca are si OPEL si TL in acelasit timp, direct impuscat
2
7
aurolacii cu masini de zeci de mii de euro si bineinteles nefiind dotate cu semnalizari, daca ati observat ca astea peste 10 mii de euro nu au semnalizari si combinat cu lipsa de inteligenta a cipanului din masina ,rezulta poc, macar de ar face poc intre ei
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614