REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier pe podul IPMC: a intrat în coliziune cu o cisternă!

Accident rutier pe podul IPMC: a intrat în coliziune cu o cisternă!

Replica API 3 august 2018 | 00:20 453

Un accident rutier s-a produs joi, 2 agust a.c., în jurul orei 10.00, pe podul IPMC din municipiul Constanţa! Medicii ISU Constanţa dar şi medici din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea victimelor. Din fericire, nici o persoană nu a fost încarcerată.

Cum s-a petrecut accidentul:

La data de 2 august, ora 10.00, un tânăr, de 19 ani, din localitatea Agigea, a condus un autoturism marca Audi pe banda nr. 2 a podului I.P.M.C. din municipiul Constanţa, dinspre strada Industrială către bulevardul Aurel Vlaicu şi, ajungând lajumătatea podului, a intrat în coliziune faţă-spate cu un ansamblu de autovehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Peştera, care circula în aceeaşi direcţie de mers. A rezultat vătămarea corporală uşoară a unui tânăr, de 18 ani, pasager dreapta faţă în primul autoturism.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Al dracului copil din Lazu vin si ii dau 2 palme
0
0
Aurolacule, nu conduc BMW, uras din toate matzele mele modelul ala de masina! Du-te-n pula calului de aurolac!!! Idiot esti tu, cretin congenital, pt ca judeci fara sa stii! Sa mori ars de viu!!!
4
1
Mai pulica , faptul ca tu iti tarai carcasa de bidiviu intr-un BMW , asta nu te face mai superior ! Esti un idiot !
2
4
Mai multi ca aia cu Matiz si mai nou cu Tico nu ai sa vezi... zici ca sunt la volanul unui Koenigsegg, cel putin...
5
1
ca sunt mai multi prostani cu audi
3
2
Klause, ce treaba are viteza aici??? Aici e vorba de faptul ca ''jmecherul'' cu audi a vrut sa-i miroasa basinile camionului sa vada daca miros bine si uite ca au mirosit atat de bine ca i-a cazut si bara si farul si ce vrei tu.....''mare om'' asta cu audi......
5
0
Nu se satura soferii de viteza ? Se moare in Romania , exact ca la razboi . In Constanta , aproape se alearga pe zebra pentru pietoni , de frica , fiindca doar masina conteaza . Iti vine sa pupi mainile unui sofer sau soferi , care te lasa sa treci....
4
0
Inca un ''jmecher'' care si-a luat mooie!!! Ce ma bucur!!!
9
1
Uncacat de bucurestean , prins in carambol , statea lungit pe asfalt si facea pe victima , ca sa mulga mai multi bani de la Asigurari , prin dosarul de vatamare corporala ! A fost o simpla tamponare !... Fomistul de Dorobanti , probabil ca maine seara o sa topaie prin NUBA !
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218