REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident rutier pe trecerea de pietoni: doi răniţi

Accident rutier pe trecerea de pietoni: doi răniţi

Replica API 21 mai 2018 | 00:06 401

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate să intervină, duminică, la încă un accident rutier! Doi pietoni au fost loviţi pe trecerea de pietoni, la intersecţia străzilor Dezrobirii cu Eliberării.

Potrivit cadrelor medicale, au fost transportaţi la spital un tânăr în vârstă de 17 ani, cu traumatism cranian şi traumatism membru superior şi o minoră în vârstă de 12 ani, cu traumatism cranian şi traumatism membru inferior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
logic, s au aruncat pe trecere nu? vina e a lor, nu a soferilor prosti pe care ii avem!!!! sa vi se ia permisele si sa vi se confiste masinile, asta meritati, poate asa veti invata respectul fata de pietoni si fata de oameni, in general!
3
0
semafor la toate trecerile
1
1
multi, multi imbecili la volan in Cta. Asteptam pe cineva langa o trecere de pietoni spre parcul Tabacariei, si in 5 minute am vazut vreo 5 faze periculoase, din care una deosebit de grava, un jegos cu masina puternica a trecut cu 80 la ora la un metru pe langa un pieton.
5
0
Ca sofer, trebuie sa incetinesti in preajma unei treceri de pietoni oricum, nu sa treci in viteza. Cred ca in mod normal si intr-o tara civilizata, un pieton ar trebui si ar putea trece neasigurandu-se pe trecerea de pietoni. Trecerea aia e singurul loc unde un pieton ar trebui sa fie in siguranta. Aceasta e legea si de-aia esti si pedepsit aspru ca sofer daca gresesti. Mai las-o frate pe-aia cu "pietonul trebuie sa se asigure", ca nu trebuie. Soferul trebuie sa aiba putina atentie si sa respecte ce a invatat la scoala aia.
8
5
Faceti ceva 1. cu idiotii care parcheaza langa treceri 2. cu inconstientii si tmbecilii care trec strada fara sa se asigura calumea cand sunt masini parcate si trebuie sa priceapa ca nu pot fi vazuti de soferi dupa maaini pe trotuar, si nu sa treaca ca vita cu capu inainte Mai idioti sunt pietonii decat soferii, sincer Zilnic vad imbecili care trec prin mijlocul bulevardului im card de 3 4 crezand ca formatiunea de cireada ii salveaza
9
3
Face-ti ceva cu bolnavii mibtali ce detin carnete de conducere si calca oamrni pe trecerea de pietoni. Internati la nebuni specimenele si retrageti-le dreptul de a conduce aurtovehicule
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614