REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Accident rutier pe trecerea de pietoni, la Ovidiu

Accident rutier pe trecerea de pietoni, la Ovidiu

Replica API 23 iulie 2019 | 00:00 288

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate să intervină în localitatea Ovidiu: doi pietoni au fost loviţi de un autoturism pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe DN 2A, în zona geamiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buburuze sau damburi care te onliga sa incetinesti, cu 20 m inainte de treceri. Limita e 50 in ovidiu, damburile te incetinesc la 30. Nu incurca pe nimeni sa incetinesti de 4-5ori cand traversezi ovidiu.
1
0
Doar pentru ca tu astepti la trecere nu inseamna ca trebuie sa se dea toti peste cap si sa-ti dea tie prioritate! Tu ai prioritate doar in momentul in care te afli in traversarea strazii!
0
4
Asa se intampla zilnic,chiar az i in fata mea la primarie pe trecerea de pietoni era sa de-a peste o fetita de 10 anisori.Iti este frica sa treci strada.Poate niste limitatoare de viteza daca permite legea sunt solutia.
4
0
Orasul fara semafoare, fara refugii in statii, cu trotuare ca vai de lume,dar cu multe festivaluri ce dureaza doua ore fiecare, cu edificii monumentale . Da , imaginea din fuga masinii conteaza, si cu cat e mai mare , cu atat cuprinde toate...solutiile.
3
0
iar prostan cu opel???? masina aia din poza nu e opel???
2
0
Am ajuns sa trec strada , cu o frica teribila , la propriu . La marcaje zic . Astept ceva timp , ca cineva sa incetinesca si sa opresca . Vad foarte bine ca astept , dar trec precum Inter City . Cum sa pui picioru pe trecere ? Chiar si foarte incet...este sinucidere directa . O sa spuneti : fricosule !! Eu va rog , din suflet , sa treceti strada , pe la trecerile fara semafor .Sa vedeti cum este . Cat de penibil sa ajuns , o bucata de fier , tabla , cauciuc si sticla , sa aiba o valoare mai mare , fata de o om .
5
0
cam ce masuri vrei? daca se fac pasarele, nu o sa urce nici dracu pe ele! cam ce ai vrea tu sa se faca? zii o masura? sa stea politia la fiecare trecere si sa opreasca? sau sa faca la fiecare trecere semafor cu buton..asta ar fii o solutie
1
3
Al doilea accident pe trecere in decurs de doua zile ...3 victime in doua zile,treceri de pietoni diferite,dar amandoua in Ovidiu.Trebuie facut ceva!Asteptati sa moara careva ca sa luati masuri?Prima victima e in spital inca.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614