REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident rutier pe varianta oraşului Ovidiu: unul dintre şoferi era BĂUT şi fără permis!

Accident rutier pe varianta oraşului Ovidiu: unul dintre şoferi era BĂUT şi fără permis!

Replica API 23 octombrie 2015 | 14:48 269

Audi înmatriculat în Bulgaria

Audi înmatriculat în Bulgaria

Inconştienţă maximă! Un tâlhar, condamnat de prima instanţă la 3 ani de închisoare cu suspendare, care aştepta decizia de la apel, a făcut-o lată! Ştefan Constantin Culior, de 23 de ani, care nu are permis de conducere, s-a urcat băut la volanul unui Audi cu numere de Bulgaria şi, din câte se pare, a continuat să consume băuturi alcoolice în timp ce conducea, alături de amicul său, Gabriel Agavriloaiei. Cursa lor nebună s-a terminat brusc, autoturismul izbindu-se de un TIR. Ulterior, cei doi au vrut să fugă de la faţa locului.

Totul s-a petrecut în dimineaţa de vineri, 23 octombrie, pe DN3 C, fiind vorba despre varianta oraşului Ovidiu. Ştefan Constantin Culior, de 23 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, care rula dinspre Constanţa către Ovidiu. La un moment dat, acesta a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren, condus de Marcel Ştefan Vintze, de 48 de ani. Imediat după producerea accidentului, şoferul vinovat, dar şi pasagerul din Audi, respectiv Gabriel Agavriloaiei, de 25 de ani, au vrut să fugă de la faţa locului. Ambii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul în cazul lui Culior fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cee ace-l priveşte pe Agavriloaiei. În plus, oamenii legii au găsit în maşină mai multe sticle cu bere, de unde şi presupunerea că indivizii au consumat chiar în timp ce vehiculul rula. Cu răni uşoare s-a ales Ştefan Constantin Culior. Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările, urmând a se lua măsurile ce se impun. Totodată, precizăm că şoferul vinovat este o mai veche “cunoştinţă” a oamenilor legii. Spre exemplu, în data de 07.12.2014, în jurul orei 20.00, un minor de 15 ani se deplasa pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa şi când a ajuns la intersecţia cu strada Suceava, inculpaţii Ghiţă Alexandru Ionuţ şi Radu Ioan Cătălin, prin întrebuinţarea de violenţe fizice, au deposedat-o pe aceasta de un telefon mobil marca Samsung Galaxy S4, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale, în timp ce inculpaţii Balhui Gabriel şi Ştefan Constantin Culior, prin prezenţa lor la faţa locului, au creat o stare de temere persoanei vătămate, înlesnind astfel săvârşirea faptei, iar ulterior bunul sustras a fost valorificat de către cei patru autori, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 2.000 lei. Totodată, ei sunt cercetaţi şi pentru un furt din locuinţă. Pe 6 iulie anul curent, Culior a fost condamnat, de către Judecătoria Constanţa, la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este definitivă, motiv pentru care a fost înregistrat apelul, la Curtea de Apel Constanţa, următorul termen fiind stabilit pentru data de 26 noiembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367