REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier TERIBIL, în drum spre mare: un copil a MURIT, mai multe persoane sunt rănite!

Accident rutier TERIBIL, în drum spre mare: un copil a MURIT, mai multe persoane sunt rănite!

Replica API 1 septembrie 2017 | 14:40 547

foto: din arhivă, cu rol ilustrativ!

Un teribil accident rutier s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 31 august spre 1 septembrie. O familie care venea spre mare a avut parte de clipe îngrozitoare. Tatăl, care se afla la volan, s-a întors către copii, ei fiind pe bancheta din spate, şi astfel a pierdut controlul direcţiei de mers şi intrat în coliziune cu un TIR. Unul dintre minori a decedat.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 4.36, când un apel la 112 alerta autorităţile. Pe A2, la km. 188-189, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, avusese loc un accident rutier. Un copil de un an (fată) era în stare gravă, cu traumatism cranian, altul de 3 ani (băiat) era resuscitat, o femeie de 38 de ani (Sanda Ioana Ane) avea mai multe traumatisme, dar conştientă, la fel şi şoferul. Totodată, la spital a mai fost transportată o minoră, în vârstă de 7 ani, cu traumatism lombar. Din păcate, în urma protocolului de resuscitare, băiatul în vârstă de 3 ani a fost declarat decedat. Ceilalţi pacienţi se află internaţi în spital. "În urmă accidentului rutier produs pe Autostrada Soarelui, la Urgenţă SCJU Sf. Apostol Andrei Constanţa, au ajuns 3 victime. Este vorba despre doi copii şi o femeie. Unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 1 an, a fost resuscitat iar medicii intervin în momentul de faţă chirurgical. O altă minoră, în vârstă de aproximativ 7 ani se află internată în secţia Chirurgie Pediatrică, conştientă şi colaborantă. Femeia, în vârstă de 38 de ani a fost diagnosticată cu multiple traumatisme şi va rămâne internată în secţia Chirurgie, sub supraveghere, starea acesteia fiind stabilă", potrivit cadrelor medicale.

Familia este din Cluj şi venea la mare. La volan se afla Dragoş Constantin Ane. Acesta rula pe A2, dinspre Bucureşti către Constanţa, pe banda 2, şi, ajungând la km, 188-189, pe fondul unor preocupări de altă natură (s-a întors la copiii care se aflau pe bancheta din spate), a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un TIR, care mergea pe banda 1, după care a ricoşat în parapetul despărţitor, potrivit oamenilor legii. Poliţiştii au declanşat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Update: șoferul care a produs accidentul rutier este preot la biserica Sf. Nicolae din Tăușeni, Cluj.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de usor aruncati cuvinte grele! Asemenea drama, sa iti moara doi copii ingenuncheaza pe oricine! Sunt uimit sa citesc asemenea comentarii! Nu am vazut o singura persoana sa comenteze un cuvant de condileante pentru micutul plecat, ca sa nu mai spun ca si-a pierdut si fetita de nici un an de zile! Isi duce singur crucea, durerea lui si a sotiei este incomesurabila! Doi copii au plecat mult prea devreme! Aduceti acuze ca trebuia sa fie atent la drum...tare as fi curios daca toti cei care, aici, se dau cetateni model au respectat MEREU ad literam legile rutiere in vigoare!
1
0
Nu dobitocilor, nu se poate intampla oricui ci doar prostilor ca voi si ca a tampitului din articol! Nu va mai bagati in seama precum chilotii in cur ca habar nu aveti de soferie si altele!
1
1
Sa moara de czncer la pularie
0
3
Mare pacat. De retinut,pentru ca din pacate multi soferi cu ani de experienta chiar buna de condus,se cred feriti de evenimente. La volan esti in pana mea la volan,respecti regulile de circulatie, ca nu degeaba au fost ele concepute si uiti de faptul ca vrei sa te crezi sau sa te creada altii mare ! Ce e asa de greu?
6
0
dar mai stati dracu si acasa...din cauza voastra noi am vazut marea doar in poze...pacat de copil...
1
4
Cum puteti fi atat de insensibili,atat de inumani ....omul si-a pierdut copilul ,iar voi injurati ca la usa cortului !!! Rusine !!!!!!
12
1
Un fan te crezi sofer nu face pe desteptu pe nefericire altora se puate intampla orcarei persoane
10
3
Fanule sa-ti dau la muie .....
11
6
Pacat de copil. Boul de sofer....puscarie pe viata.
2
1
Ce soferii pulii sunteti voi daca atunci cand va luati privirea de la drum ajungeti pe aratura?
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218