REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACCIDENT RUTIER TERIBIL la ICIL. Ce s-a întâmplat cu femeia dusă la spital în comă!

ACCIDENT RUTIER TERIBIL la ICIL. Ce s-a întâmplat cu femeia dusă la spital în comă!

Replica API 28 octombrie 2017 | 00:00 241

Pacienta care a fost adusă ieri la UPU, în comă, diagnosticată cu traumatism cranio-facial complex și multiple fracturi faciale, ca urmare a accidentului rutier din zona ICIL, este acum stabilă hemodinamic și rămâne în continuare intubată, sub atentă monitorizare în secția Terapie Intensivă. Bărbatul care se afla la volanul mașinii de taxi, diagnosticat cu fractură de femur, a fost supus unei intervenții chirurgicale. Evoluția post operatorie este favorabilă și rămâne internat pentru monitorizare. Medicul care se afla în ambulanță a fost ținut sub observație în cursul nopții și, pentru că starea de sănătate a permis, astăzi a fost externat.

Reamintim că un accident rutier grav s-a produs joi, 26 octombrie a.c., în zona Kaufland, ICIL, unde a fost implicat un taximetru. Pompierii ISU au fost solicitați să intervină cu o echipă de descarcerarea după ce a fost anunțată o persoană încarcerată. La fața locului au fost și două ambulanțe SAJ și un SMURD C. Potrivit martorilor, o ambulanță ar fi intrat într-un taximetru care nu a acordat prioritate și ar fi întors în intersecție.

Șoferul de pe ambulanță a precizat că avea pornite semnalele luminoase și acustice și a precizat că șoferul „deja încurajat că cineva a forțat intrarea în intersecție”, i-ar fi tăiat calea ambulanței. Ambulanța venea dinspre I.C. Brătianu și se deplasa către Spitalul Județean Constanța, pe bulevardul 1 Decembrie.

Potrivit cadrelor medicale, au fost patru victime: doctorul de pe ambulanță, care a suferit fracturi costale, asistenta care a suferit fractură la antebraț, șoferul de pe taximetru, cu traumatism cranio-cerebral, pasagera, care se află în comă, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, fiind intubată și transportată de urgență la spital.

De precizat este că ambulanța avea un pacient cu insuficiență respiratorie și mergea spre spital.

Claudia CORBU

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/un-taximetru-a-izbit-frontal-o-ambulanta-cu-pacient-o-femeie-este-in-coma-334225/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ati inteles, se grabesc salvarile ca sa mori la spital, pe hol!
3
0
Bine zis ion ,ion de mai jos FUGA MARE CU AMBULANTA SI LA SPITAL SURPRAIZ ASTEPTI CA E AGLOMERAT
3
0
se sterg comentariile cred ca se urmareste invinovatirea tuturor taximetristilor. Unii conduc agresiv altii nu. Iar soferii de pe salvare la fel, unii sunt ok altii taie calea.
5
0
Am fost la mare vara asta ....haos mare preturi de mori iar in gari multe ciori la taxi.
6
2
S su facut taximetristi si cara curve si oesti
3
0
salvarea goana mare si cand ajungi la spital astepti cu orele
8
0
Voi astia care mancati cacat aiurea pe aici voi va treziti vorbind aiurea fara sa filtrati vorba comu sunteti niste mascarici voi le stiti pe toate uuu
2
1
Taxiurile au prioritate indiferent de situatie
2
4
salvarea e de vina..sunt taximetrist de 10 ani. noi si cu colegii de pe maxi taxi avem prioritate. dati va la o parte nenorocitilor. sa muriti in chinuri. hai pa..ca sunt la semafor si afara ploua. pup you.
6
9
Toate taxiuri sunt pline de ciori
21
2
Jumatate din taximetristi sunt tigani ! Ti-e si frica sa urci in masinile lor imputite cand le vezi muia de infractori ...
23
0
Salvarea e vinovata.nu stie ca taxiurile au prioritate unde si cand vor?
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367