REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACCIDENT spectaculos la Cora: un taximetru a ajuns cu roţile în sus!

ACCIDENT spectaculos la Cora: un taximetru a ajuns cu roţile în sus!

Replica API 27 februarie 2017 | 08:42 264

Coliziune

Coliziune

Accident spectaculos în sensul giratoriu de la Cora din municipiul Constanţa! Un taximetru a ajuns cu roţile în sus, în mijlocul intersecţiei! La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, pentru a stabili cu exactitate cum anume s-a produs accidentul. De menţionat că în coliziune au fost implicate un Logan (taximetru) şi un VW Golf.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratilor , aveti grija. Noi in Mangalia avem sens de 50 de ani dar la Constanta multi inca mai cred ca doar intri pe banda din stanga trebuie sa acorzi prioritate in sens ??!!
1
0
Cine te-a invatat pe tine mai pampalaule ca nu se semnalizeaza la intrarea in sensul giratoriu? Oare in mintea ta de limbric giratoriul nu este tot o intersectie de drumuri? Si daca este nu trebuie sa semnalizezi schimbarea directiei de mers ca in orice alta intersectie? Si mai vine si dobitocul de la 17:12 sa dea si el cu bata in balta!
1
0
Ai dreptate, dar dupa cum vezi din alte comentarii, si din minusurile luate, e plin de imbecili borati care cotcodacesc ca boii fara sa stie pe ce lume traiesc. Ei nu au habar de lege si nici prin cap nu le-ar trece ca ar putea sa se informeze. Lor le ajunge ce vad in jur. Daca toti sunt prosti ca noaptea inseamna ca asa e si legal. Imbecilii dracului, lua-v-as mamele in pula de nenorociti.
2
1
E clar cum ai luat tu permisul...
3
1
mai tot taximetristii beau cafea la 1leu, daca le lasi ciubuc 1leu se stramba, daca le lasi 3lei ciubuc nu isi cumpara o cafea mai de calitate, fomistii pamantului...
1
1
Esti cam prost!
3
2
Semnalizarea este obligatorie doar la iesirea din sensul giratoriu si cel care circula pe banda de langa axul giratoriului este obligat sa se asigure, sa semnalizeze si sa dea prioritate celui care circula in sens pe banda din marginea giratoriului.
2
6
Nu taximetristu a fost de vina cel cu vw asa este usot sa spunem de taximetrist nu mai vorbii daca nu stiii
3
7
Feriti-va de taximetre si de taximetristi, nu urcati in taxiuri decat un cazuri extreme, sunt foarte periculosi si te mai si tepuiesc la bani
20
1
Multi soferi nu semnalizeaza la intrarea in sensurile giratorii! Poate asa s a intamplat si aici!
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102