REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accident spectaculos pe Aurel Vlaicu: şi-a înfipt maşina într-un panou publicitar

Accident spectaculos pe Aurel Vlaicu: şi-a înfipt maşina într-un panou publicitar

Replica API 28 ianuarie 2018 | 00:15 526

Un accident mai puţin obişnuit s-a produs, noaptea trecută, în municipiul Constanţa. Șoferul unui autoturism care rula pe bulevardul Aurel Vlaicu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit carosabilul pe partea dreaptă a drumului şi s-a înfipt cu autoturismul într-un panou publicitar. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. De precizat că după miezul nopţii, vizibilitatea a fost redusă din cauza ceţei.

Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cursul dimineţii, traficul auto s-a desfăşurat dificil, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe artere rutiere şi pe autostrada A2 Constanţa –Bucureşti, fiind redusă vizibilitatea între 100 şi 150 de metri.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne poti pupa pe toti tot sub buric.
0
1
Cand esti prost esti prost, nici drumul nu-ti mai ajunge!
2
0
Il stiu pe labagiul asta. Conduce ca un dobitoc. Era zilnic dupa amiaza pe Aurel Vlaicu. Felicitari !!!
5
0
Proasta poola a fost la curul ma-ti!!!
7
1
Tu esti handicapat, bai otreapo! Nu poti afirma ca, datorita unui anume comportament al unora ce reprezinta 0,01% din populatia unei tari, toata tara sa fie etichetata a fi drept acel 0,01%. Hai sictir si zboara-ti creierii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
0
In loc sa mergeti la primarie si la guvern sa-i strangeti de gat pe aia pt ca avem drumuri de cacat , netrasate corespunzator , pe care oricare dintre voi ar putea sa moara ca prostul , va doare burta de asta ca a mers tare sau nu. NEAM de handicapati
0
9
Jegule. Spre nefericirea ta, nu este vorba despre el, chiar daca ti-ai dorit. Nu mor caii, cand vor cacatii. Putin adaptat, proverbul. Asa ca treci inapoi la dat cu fruntea in buric si lasa comentariile ptr. altii. Sugaci mic. Cand o sa faca si pielea ta vreo doi bani, atunci sa deschizi botul. Cel mai probabil, niciodata. Pana atunci, ciocul mic si pastreaza gura pentru alte lucruri cu care esti invatat. Pentru ca asta o sa faci tot restul vietii: frunte in buric, frunte in buric. Te-am p..at din mers. Pa.
0
11
Asta pun pariu ca e genul de sofer prost care da flashuri si forteaza pe orice drum ca el e grabit
11
0
1-0 pentru panou
10
1
daca e ceata s-au polei de ce dracu nu mergi mai inet cu atentie
10
0
Daca nu doare, macar sa coste.
8
1
Nu e cumva masina idiotului ala de vice de la cj?
7
0
Unca un bou ne arata ce este sa fi smeker
16
2
A dreak ciuma rosie cu Bagadau al lor nu au dat cu nimic pt. ceata!
11
4
Face parte din reclama!
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218