REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident teribil: 3 maşini implicate şi 6 ambulanţe solicitate să preia 9 răniţi

Accident teribil: 3 maşini implicate şi 6 ambulanţe solicitate să preia 9 răniţi

Replica API 13 mai 2014 | 00:00 148

Un autocar al MAI a izbit zidul unei clădiri, din vina unui şofer care a virat pe banda continuă

Un autocar al MAI a izbit zidul unei clădiri, din vina unui şofer care a virat pe banda continuă

Un accident rutier grav s-a înregistrat luni după-amiaza în localitatea constănţeană Valu lui Traian, fiind implicate două autoturisme şi un autocar aparţinând Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). În autocar se aflau 9 jandarmi, printre care şi colonei. Autovehiculul, aparţinând Unităţii Speciale de Jandarmerie din Cernavodă a intrat în coliziune cu alte două autoturisme şi a ricoşat în peretele unei clădiri. Potrivit primelor informaţii, 9 persoane au fost rănite, intervenind 6 ambulanţe pentru preluarea pacienţilor. De asemenea, la faţa locului a fost prezentă şi Descarcerarea, pentru a scoate 4 persoane dintre fiarele contorsionate.

Iată primele informaţii furnizate de poliţiştii constănţeni, cu privire la acest accident: "La data de 12 mai a.c., ora 16.15, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în Valul lui Traian din judeţul Constanţa a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, se pare că un şofer, care conducea un autoturism dinspre Cernavodă către Constanţa, pe banda numărul unu, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere pe celălalt sens de mers, moment în care autoturismul pe care îl conducea a acroşat un microbuz care circula regulamentar pe banda numărul doi în aceiaşi direcţie de mers. În urma impactului microbuzul a părăsit sensul său de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus. Din primele date existente, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a nouă persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale". Referitor la cele întâmplate, reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că: "Un microbuz aparţinând M.A.I., care făcea naveta cu personalul Unităţii Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională Cernavoda, a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Valu lui Traian. Mijlocul de transport se deplasa pe direcţia Cernavoda-Constanţa, iar în urma primelor verificări realizate de organele competente, se pare că un şofer care conducea un autoturism pe banda numărul unu, din aceeşi direcţie, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere pe celălalt sens de mers. Autoturismul a acroşat microbuzul MAI care circula regulamentar Menţionăm că în mijlocul de transport se aflau nouă persoane, şapte bărbaţi şi două femei, toţi lucrători MAI. Cele nouă persoane care se aflau în microbuz, şapte bărbaţi şi două femei, toţi lucrători MAI, au fost transportate la U.P.U. Constanţa pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare medicală, a rezultat că cinci persoane prezintă politraumatisme cerebrale, fracturi ale membrelor şi contuzii la nivelul abdomenului. Starea lor este stabilă fiind în monitorizarea medicilor de la Spitalul Judeţean Constanţa".

Liliana CHIRU, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367