REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ACCIDENT TERIBIL ÎN CONSTANŢA: Trei morţi şi trei răniţi. Patru ambulanţe şi un elicopter SMURD, trimise în zonă

ACCIDENT TERIBIL ÎN CONSTANŢA: Trei morţi şi trei răniţi. Patru ambulanţe şi un elicopter SMURD, trimise în zonă

Replica API 11 august 2013 | 00:00 373

IMPACT FRONTAL

IMPACT FRONTAL

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar traficul a fost întrerupt mai bine de o oră, pe DN 2A , în urma unui tragic accident rutier. Şoferul unei Dacii Logan cu numere de Vaslui a lovit frontal un Volkswagen. Teribilul accident s-a produs duminică între localităţile constănţene Crucea şi Stupina, şase persoane fiind rănite în urma coliziunii între cele două autoturisme. Pentru a prelua răniţii au fost trimise în teren patru echipaje de ambulanţă şi un elicopter SMURD. "Am direcţionat către locul accidentului un elicopter SMURD şi patru ambulanţe. Trei persoane sunt decedeate. Un copil în stare gravă va ajunge cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Constanţa", a declarat, pentru "Replica", dr. Aura Broască, reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Bilanţul Poliţiei Rutiere este unul sumbru: "Trei persoane sunt decedate, două persoane au fost rănite grav, iar o persoană a fost rănită uşor. Gheorghe Paulenco, de 58 de ani, din Bărlad, posesorul unei Dacii, s-a deplast duminică pe DN2A, dinspre Hârşova către Constanţa, iar la Km 148 + 200, în localitatea Stupina, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un Volkswagen, autoturism condus de Adrian Furtună, de 49 de ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat decesul persoanelor Gheorghe Paulenco, Ancuţa Paulenco, de 59 de ani, şi o femeie de aproximativ 60 de ani a cărei identitate încă nu a putut fi stabilită. Cele trei persoane se aflau în autoturismul Dacia. La spital au fost transportaţi Petru Matei, de 70 de ani, din Galaţi, pasager în Dacia Logan; Adrian Furtună, şoferul autoturismului Volkswagen şi fiica acestuia, B.A. Furtună, de 12 ani ".

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN2A Hârşova - Constanţa este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene Crucea. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369