REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACCIDENTE GRAVE! Un constănțean a intrat cu mașina în balustrada podului, altul s-a RĂSTURNAT!

ACCIDENTE GRAVE! Un constănțean a intrat cu mașina în balustrada podului, altul s-a RĂSTURNAT!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 00:15 394

Doi șoferi din Constanța au fost implicați în accidente rutiere, la Tulcea! Unul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu o balustradă metalică a unui pod rutier, în timp ce altul s-a răsturnat cu mașina. Se pare că accidentele rutiere s-au petercut din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed și ceață). Cercetările continuă.

Un bărbat de 62 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22 D, la data de 21 noiembrie a.c., între localitățile Ciucurova și Atmagea, județul Tulcea, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile drum, respectiv carosabil umed și a intrat în coliziune cu o balustradă metalică a unui pod rutier. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. La aceeași dată, un bărbat de 73 de ani din Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Horia, județul Tulcea, nu a adaptat viteza de deplasare la condțiile drum, respectiv carosabil umed și ceață densă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Poliţia Rutieră le reaminteşte conducătorilor auto că în condiţiile unui carosabil umed este recomandat să se adopte în conducerea autovehiculelor o manieră calmă, evitând bruscarea comenzilor auto. De asemenea, este absolut necesar să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum şi să efectueze fiecare manevră numai după o temeinică asigurare. Reamintim obligaţia conducătorilor de vehicule să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 de km/h în localităţi sau 50 de km/h în afara localităţilor, când ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri. Această viteză permite oprirea în condiţii de siguranţă, atunci când apare o situaţie de pericol. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai nebunilor si saracilor care santeti nebuni an saracia voastra ce sa ai sa antample lu ala cu x6le
1
5
Aia sunt de-ai tai. Ca au numar de Ct. Cei mai retardati siferi ca tine. Tu esti retardat chiar si cand dormi.
0
4
Astia sunt deai mei..Tulceni..cei mai idioti soferi
11
2
La masinile smechere conduse de prosti nu se adapteaza viteza la conditiile de drum deoarece ei cred ca o asemenea masina nu poate sa derapeze...Iata inca o dovada clara ca doar prostia e de vina si nimic altceva...Adica poti conduce si tanc iar daca esti prost te vei rasturna si cu el... In concluzie ma bucur mult cand un dobitoc cu masina scumpa care se crede ''zeul'' soselelor pateste asa ceva...o merita din plin...
10
4
nu vrei sa i-o iei tu-n gura lui sobaru in privat?
6
6
ieri un amarat cu logan voia sa faca dreapta pe baba novac. Vine un septar de bmw cu un sofer prost si cipan probabil care la randui voia sa faca dreapta si se baga direct fara sa se asigure nimic. Asa ceva n am vazut in viata vietilor mele. oras de nesimtiti si ghertoi.
14
3
Nu viteza, nu neatentia ci doar prostia excesiva si nesimtirea duc la asemenea evenimente!
18
0
Bey fraierilor, iarna nu-i ca vara. Mai lasati-o dracului de acceleratie ca pupati gardurile ca Ieremia...
10
3
trebuie sa iasa politia pe strazi, sa intensifice raziile, ca asa nu se mai poate
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102