REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Accidente rutiere în LANȚ pe A2, în dimineața de luni! VIDEO

Accidente rutiere în LANȚ pe A2, în dimineața de luni! VIDEO

Replica API 30 iulie 2019 | 00:51 576

Dimineața de luni, 29 iulie, a debutat cu încă o serie de evenimente rutiere nefericite, înregistrate pe A2. Mai exact, potrivit primelor informații, trei accidente rutiere au avut loc pe calea București - Constanța, cam în același timp. În toate au fost implicate mai multe autovehicule, de vină fiind șoferii care nu au respectat regulile de circulație, fiind vorba de distanța în mers. Printre acestea, în zona Valea Dacilor, 3 vehicule au intrat în coliziune, o persoană fiind rănită.

Precizăm că, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la kilometrul 200 (localitatea Murfatlar), a avut loc o tamponare în care au fost implicate 4 autoturisme.

sursa foto/video: DRDP Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in prostia lui a avut dreptate Basescu! Romanilor nu le trebuie autostrazi! Si nu le trebuie autostrazi pentru ca sunt prea prosti sa mearga pe ele!
8
1
S-a dus dracu traficul romanesc. Pana acum era cate un accident pe zi, progresam.. Selfiuri, facebook, telefoane la volan, ciucameti cu masini puternice, pipipoance cu doi neuroni in dreapta. Din ce in ce mai rau
4
1
Dar nimeni nu zice ca pe langa cocalari mai sunt si aia care nu stiu sa conduca. Fac depasiri cu 80,90 la ora. Doar semnalizand si aprand in fata ta. Lucru care l-am patit.
2
1
Toti pulametii angajati la locala sunt minusul de personal de la rutiera...Si atunci apar smardoii pe sosea ca si cum un bmw la mana a doua ar fi o pula mai mare...
2
0
Golania din RROMania
6
0
Viteza , cocalarelala , telefon selfie , si prosti care n-au treaba cu volanul cat cuprinde !
9
0
.... o fi din cauza ca in proportie de 80 %, conducatorii auto nu mai respecta regulile elementare de bun simt si circulatie rutiera ?
9
0
Ca in fiecare an, vin turistii la mare, cum se apropie de Constanta, trag in piept briza marii si o iau randeaua, daca nu capa in accidente pana la desinatie, crapa inecati.
8
0
Corect,cine nu respecta regulile si produce accidente nu merita nici un pic de mila. Merg idiotii cu masina ca si cum ar merge pe jos,fara sa se uite,fara respect.
8
0
Sunt o gramada de soferi care nu respecta distanta regulamentara si care stau in curul tau ca si cum ar vrea sa te impinga. De aici si toate accidentele astea. Nu mai spun de cei care au modificari la sistemul de iluminat, faruri de ceata aprinse ziua si noaptea, atunci cand nu este ceata, toate rablele au xenoane sau leduri, rable fumegande prin trafic..Ce mai, lipsa politiei circulatie pe strazi se simte. Numai amenzile pentru lumini si bugetul local ar fi mai gras cu cel putin 30%...
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369