REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accidente spectaculoase, pe DN 39: o maşină a intrat într-un stâlp, iar o şoferiţă, cu ochii la ea, s-a izbit de o ambulanţă!

Accidente spectaculoase, pe DN 39: o maşină a intrat într-un stâlp, iar o şoferiţă, cu ochii la ea, s-a izbit de o ambulanţă!

Replica API 21 decembrie 2013 | 00:00 156

Ca în filme

Ca în filme

Situaţie ieşită din comun pe DN 39, în apropiere de localitatea Eforie Sud, zona Pescărie. Două accidente rutiere s-au produs în acelaşi loc, fiind implicată şi o ambulanţă! La orele dimineţii de vineri, 20 decembrie, stratul de polei aşternut pe asfalt a făcut şi primele victime. O autoutilitară a derapat şi a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. Din fericire, şoferul s-a ales cu răni uşoare. Numai că haosul abia atunci urma să înceapă. Tot în acea zonă, ocupanţii unui autoturism marca Renault au încetinit să vadă despre ce este vorba, ce este cu autoutilitara răsturnată, însă a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o ambulanţă care oprise să acorde primul ajutor.

Şi aici, cu răni s-au ales două femei din Renault, una fiind în stare ceva mai gravă. Ambulanţa a dus la spital trei persoane în loc de una. Cadrele medicale nu au fost vătămate în urma impactului. Ambulanţa se întorcea la substaţia din Mangalia, după ce lăsase un pacient la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În Eforie Sud a fost izbită de un autoturism care intrase pe contrasens. Cadrele medicale nu au păţit nimic, doar ambulanţa s-a ales cu avarii. Una dintre cele două femei, din autoturismul implicat în accident, pasageră în dreapta - faţă, este în stare mai gravă. Şoferiţa este ceva mai bine. Cât despre bărbatul de pe microbuz, s-a ales cu leziuni uşoare", a declarat, pentru "Replica", dr. Ionuţ Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Poliţiştii rutieri au spus că nefericitul eveniment în care a fost implicată şi o ambulanţă s-a petrecut în jurul orelor 7.30. "În data de 20.12.2013, în jurul orelor 07.30, F.M.M., sex feminin, de 36 ani, din Tuzla, a condus un autoturism marca Renault, pe DN 39, dinspre localitatea Eforie Sud către localitatea Eforie Nord, pe banda numărul 2 şi, ajungând la km 15+936 m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, polei pe partea carosabilă, a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu o ambulanţa marca Mercedes, condusă de M.D., sex masculin, de 43 ani, din Limanu, ce se deplasa în misiune, pe sensul opus de circulaţie, pe banda numărul 2. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto F.M.M. şi a numitei D.F. sex feminin, de 23 ani, din comuna Baia, judeţul Tulcea, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul marca Renault", au spus oamenii legii. Cât despre autoutilitară, la volanul acesteia se afla T.V., de 52 de ani, care rula pe DN 39, dinspre Eforie Sud catre Constanta şi ajungând la kilometrul 16, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp, după care s-a răsturnat. De asemenea, poliţiştii au spus că în urmă cu puţin timp o altă maşină se răsturnase în respectiva zonă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218