REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accidentul TERIBIL de pe Soveja, surprins de camerele de supraveghere! IMAGINI ȘOCANTE - VIDEO

Accidentul TERIBIL de pe Soveja, surprins de camerele de supraveghere! IMAGINI ȘOCANTE - VIDEO

Replica API 5 noiembrie 2017 | 00:08 397

Imagini absolut șocante surprinse de o cameră de supraveghere aflată vizavi de locul în care în cursul zilei de sâmbătă a avut loc un accident teribil. Un bărbat de 60 de ani a fost pur și simplu spulberat de un autoturism marca BMW pe strada Soveja, din Constanța. În imagini se vede clar că bărbatul traversa prin loc nepermis, moment în care mașina l-a lovit în plin și l-a aruncat câțiva metri buni.

În jurul orei 12.00, o persoană a fost accidentată în timp ce se angajase în traversarea carosabilului, fiind vorba despre strada Soveja, în dreptul blocului 27. Șoferul nici măcar nu a încetinit și a continuat să conducă după ce a lovit pietonul.

Potrivit oamenilor legii, pietonul ar fi traversat prin loc nepermis, moment în care a fost accidentat de un autoturism. După producerea accidentului, şoferul a plecat de la faţa locului. Oamenii legii au declanşat cercetările în vederea identificării şi depistării acestuia. Totodată, ancheta continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/pieton-accidentat-pe-soveja-soferul-a-fugit-video-335096/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bulangilor care comentati ca pietonul e vinovat da bulache care a fugit ca lasul si dupa aia a declarat ca nu e in tara si a 2 zi sa predat de ce nu a oprit era tras pe nas sau rupt in gura sa unplut orasul de flausati care saraci sunt unflati la corp da la cap goi,pe net toti sunteti rai si fata in fata sunteti fetite
3
3
Prostul da coltul , interlopul cercetat. Varianta corecta. Dar ... de ce trebuie sa opresc si sa pierd timpul daca o vaca trece pe unde nu trebuie nu e deajuns ca am masina avariata..
1
4
Ce tot il aparati pe sofer....astia care o fac sint tovarasii lui de acvariu.......e clar era tras sau beat
9
3
astia care traverseaza asa isi merita soarta !!! soferii n au nici o vina,n ai cum sa traversezi in halul ala !!! si prin loc nepermis si in fuga !!!
11
4
cu toate ca acel pieton este clar vinovat pentru accident, soferul avea datoria sa opreasca si sa anunte imediat incidentul !
25
4
A traversat un bulevard, nu o straduta. E periculos pentru toti soferii oricine poate pati asa ceva din pacate sa iti sara unu in fata...
11
3
soferul eu sunt soferul ma doaren gaouzz fugi cas smecer
6
13
da, dar din moment ce legea veche bazata pe principii arhaice de pe vremea cand traficul era cvasiinexistent te pedespseste pe tine sofer regulamentar desi vita clar a traversat si prin loc nepermis si fara sa se asigure normal ca tot mai multi aleg sa o taie de la locul accidentului
7
4
Numarul pietonilor care ignora regulile de circulatie este la fel de mare ca cel al soferilor care le ignora. Nu exista doua categorii de oameni, distinct caracterizate - pietoni si soferi, ci exista o singura categorie - needucati - care, dupa caz, se afla fie la la volan, fie pe jos.
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102