REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Acord între Netflix şi Mediaset pentru producerea a şapte filme

Acord între Netflix şi Mediaset pentru producerea a şapte filme

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 391

Serviciul de streaming american Netflix şi grupul italian de televiziune Mediaset au anunţat marţi la Roma semnarea unui acord pentru a produce şapte filme în Italia, informează AFP.

"Vom investi în următorii doi ani 200 de milioane de euro în conţinut italian, şapte filme urmând să facă parte din acest efort", a declarat Reed Hastings, patronul Netflix, citat de agenţia specializată în informaţii financiare şi economice RadioCor .

"Avem peste două milioane de abonaţi în Italia şi continuăm să creştem", a precizat el, adăugând totuşi că nu intenţionează să deschidă locaţii de producţie în peninsulă.

Hastings a revenit totodată asupra informaţiilor privind deschiderea, de către parchetul din Milano (nord), a unei anchete privind Netflix, care nu are sediu social în Italia, privind suspiciunea de evaziune fiscală.

"Ca toate companiile internaţionale, este important să ne plătim impozitele în Italia. Vom deschide un birou care va fi permanent aici în Italia şi vom fi contribuabili normali ca orice altă companie", a declarat el, adăugând că în prezent nu există o dată specifică pentru deschiderea acestui birou.

"Acesta este primul pas al unui acord care va privi şi alte ţări în care suntem prezenţi", a declarat Alessandro Salem, un oficial Mediaset, citând şi Spania, unde grupul italian, al cărui principal acţionar este familia Berlusconi, este prezent.

Cinci dintre aceste şapte filme în coproducţie sunt deja stabilite, unul urmând să fie dedicat legendarului fotbalist Roberto Baggio, au precizat cele două companii. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367