REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACȚIUNE a JANDARMERIEI în zonele aglomerate din CONSTANȚA

ACȚIUNE a JANDARMERIEI în zonele aglomerate din CONSTANȚA

Replica API 2 noiembrie 2020 | 20:22 1810

Peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanta au desfășurat, în ultimele două zile, acțiuni în mod independent pe mijlocele de transport din municipiul Constanța, dar și în sprijinul colegilor din IPJ Constanța și Poliția Transporturi, în zonele aglomerate,(piețe, gară, mall-uri) pe trenurile de pe ruta Constanța - Bucuresti, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtand masca ne protejăm pe noi și pe cei din jur, dar au fost date și 90 de sancțiuni (77 avertismente și 13 amenzi), valoarea acestora fiind de 7.000 lei. Controale au fost efectuate și în echipe mixte, la zece garnituri de tren. Au fost sancționați, cu avertisment, și trei călători care nu purtau măști. Pentru continuarea călătoriei în siguranță le-au fost oferite acestora măsti de protecție.

.

NU UITAȚI:

„Purtați masca în spații închise pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.

Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!

Informați-vă doar din surse oficiale!” transmit reprezentanții Jandarmeriei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnilor jandarmi dar bodegile de la poarta 6 de ce le evitati? se strang la greu boschetari si beau pe domeniul public iar dvs treceti si va faceti ca nu ii vedeti . ce facem domnilor jandarmi cu bodegile pline de boscheti? spuneti si dvs domnule primar ales ca cel dinainte tacea si lua spagile de la patronii bodegilor din p6
1
0
jandarmii sunt portarii interloplilor. Batausii batranilor. Testoasele sunt paznicii tiganilor. Criminalii romanilor cinstiti care platesc taxe. Ei ar bate pe toata lumea si ar gaza pe toti inclusiv pe mamele lor.
4
3
Intr-adevar, la 6.30 patrulau in zona Garii CFR. Ce ne facem insa cu nesimtitii care scuipa cu ostentatie in zone aglomerate, fara nici o jena?
3
3
Si CFR la vanzarea biletelor cu locuri sa asigure distantarea. Am venit de la Bucuresti si in vagonul respectiv se vanduse bilete pe toate locurile. Calatorii stateau lipiti de fara nicio distantare. CFR nu poate fi amendat?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102