REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Acțiune amplă a Poliției Locale la Constanța: cerșetoria combătută prin locuri de muncă

Acțiune amplă a Poliției Locale la Constanța: cerșetoria combătută prin locuri de muncă

Replica API 21 mai 2018 | 00:48 383

Acțiune de amploare la Constanța pentru combaterea cerșetoriei, organiată de către Poliția Locală Constanța în colaborare cu AJOFM. Mai precis, duminică, polițiștii locali au mers la lăcașurile de cult pentru a identifica persoanele care apelează la mila publicului. Astfel, acțiunea s-a desfășurat în mai multe zone de pe raza municipiului, precum Biserica Sfânta Maria sau zona Casa de Cultură.

Noutatea, de data aceasta, a fost prezența reprezentantului AJOFM, care a sugerat persoanelor care apelează la cerșetorie să lucreze cinstit, mai ales că este nevoie de forță de muncă în oraș.

Până la ora 11, potrivit surselor noastre, 11 persoane au fost conduse pentru a fi identificate de către polițiști.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la sapa cu ei, e nevoie si de munca bruta
4
0
majoritatea sunt ciori borate care n-au nici o treaba cu munca
3
0
Le e foame???? La munca jegosilor.....curvele dracu de la locala
3
2
Este bine ca sunt condusi la munca nu la intins mana. Ceausescu, tatal PSD avea metode bune pentru nemunca. PSD are model.
4
0
Asa este. Autoritatile nu se implica. Ba mai mult, beneficiile sociale se ofera unor indivizi dubiosi, care nu produc nimic, prin cine stie ce metode. E de ajuns ca un tigan sa aiba buletin de CT, sa primeasca apartament in CT, si dupa aia tot clanul e pe zona. Daca-i verifici pe aia care stau in cartierul ala, o sa gasesti jumatate dintre tiganii din Cobadin si Dobromir acolo. Si toti astia au drept ocupatie furtul si cersetoria. Unul n-ar pune mana pe o lopata sa munceasca.
6
0
Cersetorul roman este rezultatul politicilor de saracire si distrugere a cetatenilor nu vad nici guvernul nici biserica sa deschida centre de caritate pentru acesti cersetori din contra ii hartuie si autoritatile ii amendeaza vai de capul lor sant condamnati la moarte mai rau ca in corea de nord .
8
6
Foarte bine. Sunt o gramada de locuri unde trebuie dat cu sapa sau igienizat in oras. In loc sa se dea apartamente tiganilor aterizati din Cobadin in cartierul social, mai bine le-ar da oamenilor adunati de pe strazi carora li s-a oferit serviciu. Cu conditia sa reziste angajati 24 de luni. Comisii de la serviciul de asistenta sociala ar trebui sa-i verifice trimestrial, sa vada daca se descurca, daca pastreaza apartamentul cum trebuie, daca-si trimit copiii la scoala, etc. Pe scurt: Daca s-au integrat in societate.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102